ONLINE LEREN VOOR CONNECTION RECEPTIEDIENSTEN

Connection Receptiediensten start vanaf 4 september 2017 een samenwerkingsverband met online opleider SkillsTown op het gebied van online opleidingen. De medewerkers van Connection krijgen op deze manier de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen via branche specifieke e-learnings.

Will Huls, directeur van Connection, vindt het van groot belang dat zijn medewerkers zichzelf blijven ontwikkelen. ‘De samenwerking met SkillsTown is een perfecte aanvulling voor de Connection Academy, waar onze receptionistes worden begeleid in het verhogen van de hospitality skills’. Ik geloof in opleiding en training-on-the-job. SkillsTown biedt deze mogelijkheid doordat de e-learnings op ieder apparaat, binnen enkele minuten toegankelijk zijn. Ideaal voor onze medewerkers!

Over Connection Receptiediensten
Connection is in 1993 opgericht. Vanaf dat moment hebben wij ons toegelegd in het verhogen van de servicegraad van facilitaire diensten. Sinds 1 juli 2006 is Connection ook actief in België. Connection is onderdeel van de internationale Connection Beheer groep, waar ook Trinity BV (www.trinitybv.nl) en newDirections deel van uitmaken. Trinity is het concept voor het flexibel inzetten van huismeester-, handyman-, postkamer- en andere facilitaire functies. Ons label newDirections (www.newdirections.nl) richt zich zoals de naam weergeeft, het inslaan van een nieuwe weg, ongeacht of het gaat om werkplekinrichting, servicedesks, facilitair management etc. Zij voorziet de klant van facilitair advies en begeleiding van allerlei projecten. Alle bedrijven van de groep zijn gecertificeerd conform NEN-EN-ISO 9001:2008. Dit geeft u de zekerheid van aantoonbare kwaliteit.

Over SkillsTown
Als grootse online opleider van Nederland voorziet SkillsTown zowel bedrijven als het individu in een breed aanbod aan leeroplossingen, waaronder e-learning, webinars en performance support. Daarmee richt SkillsTown zich op het maximaal presteren van organisaties, waarbij een individuele benadering centraal staat. Cursisten zijn in staat om te leren onafhankelijk van plaats, tijd en medium. Meer informatie is te vinden op www.skillstown.com.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Noortje van Rossem

http://www.connection.nl

Connection is in 1993 opgericht. Vanaf dat moment hebben wij ons toegelegd in het verhogen van de servicegraad van facilitaire diensten. Sinds 1 juli 2006 is Connection ook actief in België. Connection is onderdeel van de internationale Connection Beheer groep, waar ook Trinity BV (www.trinitybv.nl)  en newDirections deel van uitmaken. Trinity is het concept voor het flexibel inzetten van huismeester-, handyman-, postkamer- en andere facilitaire functies. Ons label newDirections (www.newdirections.nl) richt zich zoals de naam weergeeft, het inslaan van een nieuwe weg, ongeacht of het gaat om werkplekinrichting, servicedesks, facilitair management etc. Zij voorziet de klant van facilitair advies en begeleiding van allerlei projecten. Alle bedrijven van de groep zijn gecertificeerd conform NEN-EN-ISO 9001:2008. Dit geeft u de zekerheid van aantoonbare kwaliteit. 

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief