Nieuwe website voor Hotel Theater Figi

Hotel Theater Figi is verheugd haar nieuwe website (figi.nl) aan het publiek te presenteren. De lancering werd vandaag gevierd in de al oude patisserie traditie van Hotel Theater Figi – met
een heerlijke taart met daarop uitgebeeld
de nieuwe website.

De nieuwe site is volledig responsive hetgeen betekent dat deze ook op de mobiele telefoon en tablet goed te lezen is. Daarnaast is er meer focus gelegd op de vele mogelijkheden binnen Figi – niet voor niets is de slogan van Figi “Verrassend Veelzijdig”.

Het ruime theater en bioscoop aanbod wordt overzichtelijk getoond en gasten kunnen direct online een reservering maken.

Ook is Figi een samenwerking aangegaan met restaurant sites Couverts en Dinnersite waarmee ook beide restaurants (Walkart Park en het Theatercafé) nu online gereserveerd kunnen worden. Ook kunnen Kerstbrunches & Kerstdiners, de Paasbrunch, James Bond SPECTRE menu’s en Valentijndiners eenvoudig online geboekt worden.

De viering werd een aantal dagen uitgesteld vanwege de dramatische gebeurtenissen in Parijs. Uit solidariteit met het Franse volk werd Figi afgelopen week verlicht in de Franse driekleur.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Jos Ruijs

http://www.figi.nl

Figi biedt een breed scala aan culturele, culinaire, congres- en overnachtingfaciliteiten. Onder één dak treft u een theater en bioscoop, hotel, restaurants en talrijke vergader- en congreszalen, kort samengevat ‘Verrassend Veelzijdig’.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief