Nieuwe webshop ‘Verlichting & Design’!

Reeds is de nieuwe webshop ‘Verlichting & Design’ online gegaan, waar u zoals de naam al aangeeft, design verlichting kunt vinden.  Deze webshop vormt de vervanger van de webshop ‘Lightmatters’.

De reden voor de nieuwe webshop is dat de oude webshop weinig gebruiksvriendelijk was. De nieuwe webshop ‘Verlichting & Design’  is sneller en men kan er eenvoudig informatie vinden.

Zo kan men bij ‘Verlichting & Design’ zoeken op stijlen en op basis hiervan een lamp uitkiezen of men kiest de lamp op basis van een snelzoeker op de homepagina.  Ook het navigatiemenu is overzichtelijk en helder, waardoor snel het gewenste product gevonden kan worden.

Verder is het assortiment verlichting aangepast, waardoor er naast de bekende merken als Artemide, Luceplan en Flos, ook het relatief onbekende ‘Muuto’ terug te vinden is. Bij dit merk vindt u vrolijke,
eigenzinnige designlampen. Het Italiaanse merk ‘Toscot’ zal hier spoedig aan toe worden gevoegd,
waarbij u vooral industriële lampen zult vinden.

U kunt de website bezoeken op: www.verlichtingendesign.nl

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bart Hermkens

http://www.verlichtingendesign.nl

In de webshop van Verlichting & Design vindt u een uitgebreid assortiment lampen, waaronder hanglampen, tafellampen en bureaulampen. U vindt bij ons bekende merken als Artemide, Flos en Luceplan terug, maar ook minder bekende merken. Ook voor een lichtadvies op maat kunt u bij ons terecht.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief