Nieuwe Tak Kerk Nieuw-Vennep

Kerkgenootschap Nieuwe Tak geopend in Nieuw-Vennep. Nederlandse en Engelstalige diensten.

Wij zijn een oecumenische geloofsgemeenschap. Daarmee bedoelen we dat we niet tot een bepaalde kerk behoren. Onze fundament is het geloof in Christus zelf. Onze leidraad is de Heilige Bijbel. Wij maken geen onderscheid in etniciteit, politieke overwegingen of geloofsovertuigingen. Daarom zijn wij een kerk voor iedereen en zijn onze deuren ook voor iedereen geopend. De wet van de liefde is de vrijheid van keuze Wij geloven dat God van iedereen houdt en dat Hij respect heeft voor de vrije keuze van ieder mens. Wij bieden onze diensten aan in het Nederlands en in het Engels. Ook in het Engels omdat er veel expats in de Haarlemmer wonen en werken. Daarnaast vindt Nieuwe Tak het belangrijk dat mensen die net hier zijn of slechte Nederlands spreken toch de dienst bij kunnen wonen. Tevens is er ook plaats voor gebed en genezing na de diensten. De koffie en koek staat klaar. Kom gezellig langs en ervaar de kracht en liefde van God!
Diensten:

‘t Ketelhuis
Bossstraat 170A
2153 AS Nieuw-Vennep

Zondag: 11.00-12.30(Nederlandse dienst)

 14.00-15.30 (Engelse dienst)

Woensdag: 19.30-21.30 (Bijbelstudie)

www.nieuwetak.nl

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Richard van Putten

Richard van Putten

http://www.nieuwetak.nl

Wij zijn een christelijke geloofsgemeenschap. Onze fundament is het geloof in Christus zelf. Onze leidraad is de Heilige Bijbel. Wij maken geen onderscheid in etniciteit, politieke overwegingen of geloofsovertuigingen. Daarom zijn wij een kerk voor iedereen en zijn onze deuren ook voor iedereen geopend.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief