Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van internet

Er zijn een aantal nieuwe ontwikkelingen gaande als we gaan kijken naar het internet. Waar je een aantal geleden nog met een ouderwetse internetkabel werkt, wordt nu alles draadloos gedaan. Ook zijn er betere aansluitingen die het mogelijk maken om een sneller en stabieler internet te hebben. Denk bijvoorbeeld aan de glasvezel. Glasvezel heeft een aantal jaar zijn intrede gedaan in de wereld van het internet. Het wint ook steeds meer terrein bij bedrijven maar ook bij huishoudens. Tijdens de meeste werkzaamheden in de straat wordt er al een glasvezelverbinding aangelegd. Maar ook glasvezel ontwikkelt zich. Waar in het begin nog de OM3 verbinding was, hebben we nu al te maken met de OM5 verbinding. Maar wat betekent OM5 bijvoorbeeld nou? En wat zijn eigenlijk de grote voordelen van een glasvezelverbinding. Ik hoop hieronder even in het kort uit te leggen wat je nu daadwerkelijk hebt aan glasvezel en de OM5 verbinding.

Snelheid

In deze tijd willen wij veel doen. Het liefst ook nog in korte tijd. We willen dus met elkaar veel efficiënter werken. En dat kan met een snellere internetverbinding. Met een OM5 verbinding via de glasvezelkabel wordt dit mogelijk gemaakt. De bestanden worden sneller geüpload en ook filmpjes worden sneller geladen.

Stabiliteit

Iedereen die op kantoor werkt heeft er weleens mee te maken gehad, een storing van het internet. Dit is misschien wel de grootste oorzaak van bepaalde ergernissen op de werkvloer. Door de OM5 verbinding worden deze storingen bijna weggenomen. Dit was al het geval met de eerst versie van de glasvezelkabel maar met de OM5 versie is dit nog maar eens verbeterd.

OM5 aanschaffen

Wil je nu ook genieten van de voordelen van de OM5 verbinding? Neem dan eens contact op met een specialist. Zij weten precies wat het beste is voor jouw locatie en zorgen ervoor dat jij kan beschikken over het beste internet.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

gerardkempers

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief