Nieuwe online selectiemethode

HOUTEN – Er is een nieuwe manier voor het selecteren van sollicitanten. KandidaatSelect heeft een online selectieplatform ontwikkeld waar organisaties eenvoudig kandidaten kunnen vergelijken en selecteren. Dit bespaart bedrijven tijd en geld, maar nog belangrijker: Het vergroot de kans aanzienlijk dat een kandidaat succesvol wordt in zijn of haar functie.

Stel een bedrijf zoekt een nieuwe receptioniste. Het bedrijf publiceert de vacature en sollicitanten reageren op de vacature. De werkgever ziet op tegen de klus, helemaal als het aantal sollicitaties toeneemt. Hoe weet het bedrijf wie de beste sollicitant voor de functie is? KandidaatSelect helpt de werkgever bij het filteren van de beste sollicitanten. Het bedrijf hoeft zijn werkwijze verder niet aan te passen.

Overzicht beste sollicitanten
Het bedrijf logt in op www.kandidaatselect.nl. Binnen enkele minuten wordt een vacature aangemaakt en de werkgever bepaalt aan welke eisen de sollicitanten moeten voldoen. Vervolgens worden de sollicitanten uitgenodigd voor het online assessment. Ze maken het assessment en het bedrijf krijgt een duidelijk resultatenoverzicht van de beste sollicitanten. De werkgever vergelijkt de kandidaten en nodigt een aantal uit voor een gesprek. Het bedrijf neemt een van de sollicitanten aan. De kans dat de nieuwe receptioniste succesvol wordt in haar functie is aanzienlijk.

Wetenschappelijk onderzoek
Het assessment van KandidaatSelect is gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk onderzoek naar selectiemethodes en is de afgelopen 2 jaar uitgebreid getest. Werknemers zijn het succesvolst als hun IQ, persoonlijkheid en gedrevenheid passen bij de functie. Op basis van deze factoren heeft KandidaatSelect drie tests ontwikkeld: IQ-test, persoonlijkheidstest en prestatiemotivatietest.
———————————————————————————————————————
Noot voor de redactie:
Sevan Barsamoglu
Manager Operations
T:   085 – 060 50 80
E:  sevan@kandidaatselect.nl
W: www.kandidaatselect.nl

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alen Sirovica

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief