Nieuwe layout voor Jouwinformatie.nl

Het artikelplatform Jouwinformatie.nl heeft een nieuwe layout gekregen. Hiermee is het platform tevens flink gemoderniseerd en ligt de focus op bezoekers die gebruik maken van mobiele apparaten.

In 2012 werd Jouwinformatie.nl opgericht om informatie over allerlei onderwerpen te verstrekken. Bezoekers kunnen artikelen op de website kosteloos lezen. Artikelen op Jouw Informatie hebben een serieus karakter. De website Jouwinformatie.nl valt sinds 2014 onder het beheer van het internetbedrijf Vrolijk Internet Services.

Steeds meer mensen gebruiken mobiele apparaten zoals tablets en smartphones om te surfen op het internet. De bestaande layout begon steeds minder te voldoen aan de eisen die in de huidige tijd gesteld worden.

Daarom heeft Vrolijk Internet Services een nieuwe layout ontworpen en geïmplementeerd. Deze nieuwe layout is op 3 november 2018 live gegaan.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief