nieuw PR-bureau voor Zuid-Nederland

Persbericht

 

Nieuw Public Relations Adviesbureau voor regio Zuid-Nederland:
in de schijnwerpers

De regio Zuid-Nederland is een Public Relations adviesbureau rijker. Met haar bedrijf ‘in de schijnwerpers’ genereert Hilde Kok aandacht voor merken, mensen en organisaties die hun doelgroepen via print-, online- en/of social media willen bereiken.

Na diverse PR-functies in de Randstad te hebben gehad, kwam Hilde Kok toen ze in Brabant kwam wonen op het idee een eigen adviesbureau te starten. “In de regio Zuid-Nederland zijn niet zoveel gespecialiseerde PR-bureau’s te vinden en ik ben er van overtuigd dat er wel een markt voor is. Daarbij is het juist in de huidige economische situatie van belang je als organisatie te onderscheiden en zichtbaar te blijven c.q. te zijn.”

Marktonderzoek maakte haar duidelijk dat er voldoende bedrijven in deze regio gevestigd zijn die aansluiten bij haar ervaring met PR voor ICT en techniek. Maar daar beperkt ze zich niet toe. “Ik vind het een uitdaging over ingewikkelde producten en diensten op een begrijpelijke manier te communiceren, vandaar mijn ervaring op het gebied van ICT en techniek. Maar klanten die zich bijvoorbeeld bevinden in de branches Lifestyle of Food brengen daarnaast de afwisseling in mijn klantportfolio die ik prettig vind. Momenteel heb ik ook al weer twee lifestyle klanten waarvoor ik o.a. persberichten schrijf, Bel&Win activiteiten opzet, interviews arrangeer en Facebook-acties bedenk. Die geïntegreerde aanpak van traditionele en nieuwe media spreekt me enorm aan.”

Hilde heeft de laatste vijftien jaar o.a. gewerkt als communicatie-adviseur  bij PR-bureau’s waar ze werkte voor Ahrend, Altran, Basil, Bausch+Lomb, Bosch, Brink Climate Systems, FNV Zelfstandige Bondgenoten, Geesa, Hillhout, IBM, Marktplaats, NEC Philips, Nefit, Icopal, Kingspan, Nuance Communications, Qibbel, Sphinx, Succes, Tridion, Trinicom en Unidek. Aan de klantzijde werkte ze o.a. op interim-basis voor Oracle en Microsoft Business Solutions.

———————————————————————————

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie of het toesturen van ander beeldmateriaal dan de foto en het logo in de bijlage, kunt u contact opnemen met:

in de schijnwerpers, pr & communicatie op maat

Hilde Kok, 06-29622599

hilde@indeschijnwerpers.eu

www.indeschijnwerpers.eu

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

hilde@indeschijnwerpers.eu

hilde@indeschijnwerpers.eu

http://www.indeschijnwerpers.eu

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief