Nieuw! Platform voor 2dehands Merk Kinderkleding!

 

Op 16 december is 2dehandskleertjes.nl van start gegaan. Deze site biedt een platform waar particulieren en bedrijven hun 2dehands MERK kinderkleding kunnen aanbieden om deze te verkopen. Hetzelfde geldt uiteraard ook omgekeerd. Deze site is door lang bestuderen en luisteren naar de consument samengesteld. De site is voor én door mensen gebouwd die begrijpen waar de behoefte ligt. De site is uniek in zijn soort.  Tevens de site uiterst gebruiksvriendelijk opgebouwd.

 

Uit onderzoek is gebleken dat meer en meer mensen behoefte hebben om, aan de ene kant hun (merk) kinderkleding niet gelijk weg te doen wanneer hun kind er is uit gegroeid, maar juist een tweede kans te bieden. Aan de andere kant zijn ook meer en meer mensen op zoek naar leuke (merk) kleding maar dan voor een betaalbare prijs. Juist in deze jaren waar het moeilijker is geworden en waar de koopkracht achteruit is gegaan. 2dehandskleertjes.nl speelt in op deze behoefte.

 

De site is simpel en gebruiksvriendelijk opgebouwd uit een aantal categorieën waar je door een aantal ‘klikken’ je advertentie al hebt geplaatst. Ditzelfde geld uiteraard ook als men iets wilt kopen op de site. Ook dan ben je binnen een paar ‘klikken’ klaar.

 

2dehandskleertjes bestaat uit een team enthousiaste mensen die het allemaal geweldig vinden om merk baby- en kinderkleding te kopen. Het is altijd zo jammer wanneer je kind die leuke kleding niet meer past. Daarom hebben wij het initiatief bedacht om een website te maken waar de beste merken baby- en kinderkleding op 1 plaats gekocht maar ook verkocht kunnen worden

 

 

 

 

 

Voor meer informatie (niet voor publicatie)

 

Maurice

 

info@2dehandskleertjes.nl

 

06-10527218

 

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief