Nieuw hoofdkantoor voor NO EXCESS en NOIZE

In december 2016 verhuisde NO EXCESS van het pand in Lijnden naar een gloednieuw pand in Amsterdam. Met 1100 m2 kantoorruimte en 400 m2 showrooms is het Nederlandse modebedrijf klaar voor de toekomst.

Het nieuwe NO EXCESS terrein: 9100 m2
Het nieuwe pand en het omliggende terrein met parkeerruimte beslaan 9100 m2. Het pand heeft 1100 m2 kantoorruimte en 2500 m2 magazijn. De showrooms hebben met 400 m2 voldoende meters om alle collecties (seizoenscollecties, NOOS, schoenen en accessoires) van NO EXCESS EN NOIZE gedegen te kunnen presenteren. Nieuw is de aparte showroom voor de NO EXCESS denim collectie.

De ligging van het hoofdkantoor is optimaal. Bezoekers kunnen vanaf de A4, A5 en A9 de Maroastraat 79 eenvoudig bereiken via de S106. NO EXCESS valt daarmee officieel binnen de grenzen van Amsterdam. Rondom het kantoor zijn ruim 60 gratis parkeerplaatsen. Ook met het OV is het pand goed te bereiken.

Een groene en inspirerende werkomgeving
Het pand ligt aan de rand van bedrijventerrein Business Park Amsterdam Osdorp en biedt daardoor van bijna alle kanten prachtig uitzicht op de Hollandse polder van Amsterdam-Sloten. Dit is een mooie bijkomstigheid, zeker voor een merk dat zijn Nederlandse roots koestert. Ook de ruime en smaakvol ontworpen tuin draagt bij aan het algehele groene karakter van de werkomgeving.

De grote ramen in het pand zorgen niet alleen voor een opvallend architectonisch en esthetisch geheel, maar ook voor een flinke dosis daglicht; onmisbaar voor een gezonde werksfeer.

Massieve materialen zoals beton, hout en staal en karakteristieke meubels weerspiegelen de merkwaarden van NO EXCESS. Het interieur is een perfecte mix van zakelijkheid en creativiteit. In de gezellige bar, kantine en loungeruimtes is volop ruimte voor informele meetings.

Een toegankelijk kantoor

Roel de Veer, directeur van NO EXCESS: “Bij het ontwerp van het nieuwe hoofdkantoor heeft de nadruk gelegen op het goed onderbrengen van de NO EXCESS en NOIZE cultuur. We wilden grotere ruimtes, veel sociale plekken en verschillende typen flexibele werkplekken. Mensen kunnen hier in alle rust werken, maar ook samenwerken in teams.”

Meer informatie en contact
Voor meer informatie of een afspraak met een van onze vertegenwoordigers, bel 020 6587610 of stuur een mail naar info@no-excess.com.

NO EXCESS
Maroastraat 79
1060 LG Amsterdam
The Netherlands

Postal address:
P.O. Box 9006
1006 AA Amsterdam
The Netherlands

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

No Excess

http://www.no-excess.com

Wij zijn een mannenkledingmerk dat gevestigd is in Amsterdam.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief