Neem een kijkje op de nieuwe website van Internetbureau Elephant!

Als internetbureau zitten we boven op de laatste ontwikkelingen binnen de online branche. Maar natuurlijk is interne ontwikkeling bij ons eveneens aan de orde van de dag. Daarom hebben wij ons geruime tijd bezig gehouden met het bouwen van een nieuwe website. De nieuwe website is inmiddels gelanceerd. Het was een pittig traject, met veel ups & downs. We hebben geëxperimenteerd met SCRUM als projectmethode en hebben hier wijze lessen uit kunnen halen. Naar onze mening hebben wij een pronkstuk neergezet en wij zijn er dan ook enorm trots op. Laat u overtuigen en neem een kijkje op onze website.

Behalve het lanceren van een nieuwe website zijn wij bezig geweest met high-end WordPress projecten. Want een WordPress project van Internetbureau Elephant is niet zomaar een gemiddeld WordPress project. Of het nou gaat om een WordPress website, mobile website, webshop, intranet oplossing of andere maatwerk wensen. Wij beschikken over de knowhow om je WordPress project volledig te verzorgen. Met WordPress heb je een uitstekende basis voor je online activiteiten. Wij weten dit platform als geen ander te benutten. Van eenvoudige WordPress websites, tot complexe community portals. We hebben het allemaal gedaan.

Altijd volledig maatwerk
Een bestaand thema aanpassen? Niet bij ons. We ontwerpen WordPress websites met een volledige focus op de eindgebruiker. WordPress zien we als een tool en niet als een oplossing. Wij passen ons niet aan op WordPress, maar laten WordPress zich aanpassen op ons. Benieuwd wat we voor jou kunnen bedenken? We komen graag langs om het te bespreken.

Gericht op rendement
WordPress is enorm geschikt voor campagne websites en conversie websites. Meer aanvragen, verkopen, service, likes, etc. Onze focus is maximaal rendement halen door WordPress zo effectief mogelijk in te zetten. Naast design en ontwikkeling begeleiden we je in de online strategie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Stefan Wijnen

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief