MySpotty maakt Social Media zeer toegankelijk voor ondernemers…

MySpotty.com heeft het volgende ontwikkeld: Via 1 plek AL je Social Media accounts onderhouden !

Social Media is een potentiële goudmijn voor bedrijven. Onafhankelijk van branche. Het gebruik is de afgelopen jaren explosief gestegen, zowel privé als zakelijk.
Een website alleen blijkt niet te voldoen om doelgroepen optimaal te bereiken en te informeren. Nieuwe ontwikkelingen en technieken op internet maken het mogelijk om op andere manieren contacten met bestaande relaties te onderhouden en nieuwe contacten op te doen. Social Media worden steeds vaker ingezet met een (semi) commerciële doelstelling. En met succes!

MySpotty doet daar nog een schepje bovenop. Onder de noemer “Prive handig..zakelijk verstandig” maken zij het mogelijk om alle Social Media Accounts vanaf één plek te voeden.

Ondernemers onderkennen de mogelijkheden van Social Media, maar zien het onderhoud als zeer tijdrovend.
Daarnaast ontbreekt soms de kennis om de zaken structureel aan te pakken. MySpotty is daarvoor de oplossing, meent mede-initiatiefnemer Sidney Cosman, directeur van Datauniversal. 
“MySpotty kun je het best zien als een Social Media Organizer, van waaruit Twitter, Linkedin, Facebook, Hyves en straks ook YouTube onderhouden kunnen worden.
Ondernemers krijgen gratis een plan van aanpak, kunnen online een bedrijfsprofiel (met logo) aanmaken. Ze schrijven een bericht -dat heet een ‘spot’- en plaatsen het direct naar één of meer Social Media Accounts. Dat levert niet alleen tijdsbesparing op, maar verbetert ook de vindbaarheid (SEO) op internet en de relatie met nieuwe en bestaande klanten.”

“De eerste reacties zijn zeer positief”, aldus Ed Bonink, als directeur van Exsal Internetmarkering de andere helft van het initiatiefrijke duo. “De doelstelling is om in 2012 tenminste 2000 leden gebruik te laten maken van ons systeem waardoor er binnen MySpotty ook een netwerk wordt opgebouwd waar diverse samenwerkingsvormen uit voort zullen komen.

MySpotty is een must voor de ondernemer die verbinding zoekt en commerciële kansen wil creëren en haar/zijn bestaande klant wilt informeren.”
De ondernemer staat er bij MySpottty niet alleen voor. Er is een Team die de ondernemer helpt en zelfs via Skype krijgt men hulp en advies.

Naast het gemak van MySpotty is er nog iets unieks ontwikkeld. MySpotty zorgt voor de ondernemer aan Twittervolgers. Minstens 100 per maand!
MySpotty is net begonnen en heeft nu al 1500 twittervolgers via dit systeem.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief