momondo uitgeroepen tot “Best in Test”

Het Deense consumentenmagazine THINK Magazine heeft reisvergelijkingssite momondo (www.momondo.nl) deze maand na een uitgebreide vergelijking van 13 bekende travel search engines, tot winnaar van “ Best in Test”uitgeroepen.


THINK Magazine vergeleek de tarieven, beschikbaarheid van vluchten, filteropties en de algemene zoekopdrachten van in totaal van 13 Deense reissites – waaronder zich een aantal die als zeer goed bekend staan bij internationale consumenten.

 

Afgelopen september vergeleek THINK vluchten vanaf de luchthaven van Kopenhagen op verschillende data. Deze werden als volgt onderzocht; prijzen en vertrekhavens werden beoordeeld, op basis van vindbaarheid en beschikbaarheid. Er werd gekeken of de aangegeven tarieven accuraat en up-to-date met betrekking tot de uiteindelijke prijs waren. Ook werden de zoekopties beoordeeld op de aanwezigheid van de belangrijkste search-en filteropties op de site, en (uiteraard)of ze werkten.

 

“Het Deense consumenten magazine THINK voerde een zeer uitgebreide test uit die rekening hield met een aantal parameters – zoals prijs, levering en gebruiksgemak op verschillende travel search engines. Natuurlijk kunnen we alleen maar blij zijn dat THINK vervolgens momondo uitroept tot de beste reisvergelijker. Wat een eer is die wij zien als een erkenning van onze geloofwaardigheid – wat overal en altijd al van cruciaal belang is voor de manier waarop we werken met onze klantenservice, “aldus Martin Lumbye, lid van Raad van Bestuur op momondo.

 

Afgelopen september is momondo gestart met een beoordelingssysteemsysteem voor vluchten, waarbij de consument een zeer snel overzicht van vluchtresultaten krijgt met behulp van een smiley-systeem – dit systeem is gebaseerd kosten en duur van een vlucht.

 

ENDS

 

 

 

 

Voor meer informatie

 

Aisha Brunings

Communications & PR Momondo NL

aisha@clicksupply.nl

 

Over momondo:

 

Reiszoekmachine www.momondo.nl doorzoekt meer dan 700 reiswebsites en vergelijkt de beste aanbiedingen voor vluchten, hotels en autoverhuur. Naast het aanbieden van de reisvergelijkingssite levert momondo user-generated stadsgidsen en is een van de grootste uitgevers van gedrukte gidsen in Denemarken. momondo is opgericht in 2006 en wordt aanbevolen door internationale media als de New York Times, CNN, NBC, CBS, The Daily Telegraph, The London Sunday Times en de legendarische reis-goeroe Arthur Frommer. In 2012, ontving momondo de prijs voor de beste reis vergelijkende dienst uit handen van Stiftung Warentest, de onafhankelijke Duitse productbeoordelaar.

Mobiele toepassingen momondo voor de iPhone en Android zijn gratis beschikbaar op:

 

http://itunes.apple.com/gb/app/momondo-flight-search/id436736538?mt=8 of

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.momondo.flightsearch&hl=nl

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aisha Brunings

http://www.clicksupply.nl

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief