Met de fiets naar het werk gaan heeft een prijs

Op dit moment wordt in Nederland een overeenkomst gesloten met het bedrijfsleven, zodat bedrijven beginnen met betalen van ongeveer twintig cent voor elke km. dat deze hun fiets van huis naar werk rijden, een voordeel om het gebruik van motorvoertuigen in Nederland verder te verminderen en de gezondheid van deze werknemers te verbeteren.

Het idee is om ervoor te zorgen dat mensen gemakkelijk naar hun werk kunnen gaan, naar school kunnen gaan, familie of vrienden kunnen zien. De fiets helpt op een belangrijke manier aan toegankelijkheid, bewoonbaarheid en gezondheid. Het vermindert drastisch de files en biedt plaats aan mensen die geen andere keuze hebben.

Van het ministerie van Infrastructuur en Water is het de bedoeling om 200.000 chauffeurs van de weg te halen en zo het fietsverkeer te vergroten met het doel gesteld in 2040.

Het probeert het fietsen te stimuleren en extra reizigers naar fietspaden te trekken. Ze willen nog eens 3.000 miljoen kilometer afleggen op de fiets.

Volgens de officiële cijfers is meer dan de helft van de autoritten op het hele Nederlandse grondgebied bedoeld voor reizen van minder dan 7,5 kilometer per dag, wat een optimale afstand betekent als u zich op de fiets wilt verplaatsen.

Er zijn mensen die elke reis van bijna 20 km afleggen, en vele anderen terug. Voor deze mensen is het een wonder om op de fiets te kunnen fietsen. Met dit vervoermiddel kunnen ze de tijd nemen om te trainen en gezonder te zijn. Aan de andere kant is het een veilige manier om te bewegen omdat je niet zoveel risico loopt om overreden te worden.

Veel van de bedrijven in Nederland zijn voorbereid op werknemers die met de fiets naar kantoor komen omdat ze over douches, kleedkamers en parkeergarages beschikken.

Daarnaast spreken we van een land waar meer dan de helft van de werknemers op minder dan 15 kilometer van hun werkplek woont. Dit betekent dat het voor de luisten een makkelijke afstand is om te dekken, zelfs met behulp van elektrische fietsen “waarvan het gebruik elk jaar in Nederland toeneemt.


Onmiddellijk doel

Veel van de voorstellen van de Nederlandse regering kunnen deze zomer worden gelanceerd. Het ministerie voert volledige onderhandelingen met de grote nationale bedrijven, de multinationals in Nederland en het MKB, over hoe de bestaande belastingregels optimaal kunnen worden gebruikt en zo de werknemer prikkels bieden.

Als voorbeeld wordt aangegeven de toewijzing van 0,19 euro per door elke werknemer afgelegde kilometer en de terugbetaling van de prijs van een geheel nieuwe fiets, iets dat al door sommige van de bedrijven in het land wordt aangeboden.

De Nederlandse overheid heeft dit jaar 100 miljoen euro in de begroting gestoken om het aanleggen van fietspaden te versnellen en vooral om te innoveren of fietsenstallingen te bouwen in de buurt van stations voor openbaar vervoer.


In dit land wordt het gebrek aan parkeergelegenheid steeds duidelijker door de enorme toename van het gebruik van elektrische fietsen of vracht, die over het algemeen groter zijn dan de fietsen van hun leven.

Een andere maatregel die wordt uitgevoerd door de Nederlandse overheid en ons verrast, is het vertrek van de fietsen van de fietspaden en de overdracht ervan naar openbare wegen en wegen, met de verplichting om een ​​helm te gebruiken. Door het verkeer van motorfietsen te scheiden, zullen fietsstoringen tijdens piekuren en het risico op ongevallen op deze fietsstroken afnemen.

Als je je fiets nog steeds niet hebt en je de toekomst voor wilt zijn. Ontvang het vandaag voor een schandaalprijs bij de Helliot Bikes online fietswinkel. U kunt zelfs elektrische fietsen kopen voor een geweldige prijs. Hoe lang denk je dat het zal duren voordat deze Nederlandse maatregelen zich door heel Europa uitbreiden?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief