Meer aandacht voor geluk

Meer aandacht voor geluk

Woensdag 20 maart is de eerste internationale dag van het geluk. In het leven geroepen door de Verenigde Naties. Een dag voor bewustwording. Uiteraard roept dit vragen op. Hoe staan we er zelf voor? Wat doet onze eigen overheid ter bevordering van nationaal geluk? Wie zetten zich er in Nederland in voor meer geluk?

 

Wat zegt de wetenschap over geluk? Bijvoorbeeld de wetenschap van de positieve psychologie. Een stroming binnen de psychologie die zich bezig houdt met het beter maken van levens. Alles gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

 

Is geluk maakbaar? Wat kunnen we zelf doen? Allemaal boeiende vragen, die helpen bij een positieve bewustwording.

 

4positiviteit gelooft in het zelf leveren van een positieve bijdrage. Een bijdrage die gebaseerd is op de positieve psychologie. Vandaar al ruim twee jaar een weblog met iedere dag een positief bericht, een zeer populair Twitter-account (ruim 45.000 volgers) en veel interactie op Facebook.

 

Zie voor de uitgebreide informatie:  http://bit.ly/ZlJA3S

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Mark Verhees

http://www.voorpositiviteit.nl

4positiviteit levert zelf een positieve bijdrage aan de leefomgeving.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief