Massagepraktijk Ki & Sento steunt Stichting Babyhope

Den Haag, 16 mei 2012 – Ki & Sento gevestigd te Den Haag richt zich met haar massages op werkende vrouwen en moeders en daarnaast ook op baby\\\\\\\’s met de zwangerschaps- en babymassage.  Nu wilt Joyce Blok, eigenaresse van Ki & Sento laten zien dat ze ook aandacht heeft voor moeders en baby\\\\\\\’s die in slechte omstandigheden verkeren. Ki & Sento zal de hele maand Juni in het teken van Stichting Babyhope zetten en zal daarnaast ook een geldbedrag doneren.

In de maand Juni zijn er verschillende bijzondere dagen die in het teken van het kind staan, 4 juni 2012 is het Internationale Dag van de Onschuldige Kinderen, 12 juni is het Internationale Dag tegen Kinderarbeid en 16 juni is het  Internationale Dag van het Afrikaanse Kind. Dat bracht Joyce Blok op het idee om juist deze maand aandacht te besteden aan moeders en kinderen die hulp nodig hebben. Na wat research kwam Joyce Blok terecht bij Stichting Babyhope wat haar persoonlijk erg aansprak.

Stichting Babyhope
Deze stichting is opgezet in 2003 door een moeder die haar ongebruikte kraampakket niet wilde weggooien. Zij kwam op het idee om deze kraampakketten in te zamelen en te doneren aan ontwikkelingslanden waar de hygiëne tijdens bevallingen ver te zoeken is. Inmiddels zijn er 291 inzamelpunten en ondersteunt Stichting Babyhope nu 15 kraamprojecten in 12 landen. Hierdoor zijn een hoop sterftegevallen voorkomen en hebben veel moeders hun kindje levend in hun armen kunnen sluiten.

Ki & Sento doneert
Ki & Sento zal van elke verkochte massage 10% doneren aan Stichting Babyhope. Naast het financiële steuntje in de rug aan Stichting Babyhope, hoopt Ki & Sento de vrouwen en moeders in Den Haag en omgeving er bewust van te maken dat er vrouwen elders op de wereld zich in een minder luxe positie bevinden. De cliënten van Ki & Sento zullen indirect een goed doel steunen en kunnen daardoor extra genieten van een massage.
Meer informatie

Meer informatie
Voor meer informatie over de verschillende soorten massage van Ki & Sento kunt u kijken op www.kisento.nl. Voor het inleveren van ongebruikt kraammateriaal bij een verzamelpunt in uw buurt, kijkt u op www.stichtingbabyhope.org

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

kisento

http://www.kisento.nl

De massagepraktijk voor alle werkende vrouwen en moeders

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief