Makelaarskantoor Linger OG Amsterdam

makelaarskantoor-linger-og

Wil je graag een huis kopen of je huis juist verkopen in Amsterdam of omstreken, maar ben je nog op zoek naar de juiste makelaar in Amsterdam? Neem dan contact op met Makelaarskantoor Linger OG in Amsterdam; een proactief makelaarsbedrijf met twee vestigingen en ervaren medewerkers in Amsterdam, dat zich voornamelijk richt op de bemiddeling bij aan- en verkoop, aan- en verhuur van onroerend goed in en rondom Amsterdam.

Speerpunten Linger OG

Het team van Makelaarskantoor Linger OG beschikt veelal over jonge Amsterdammers. Het is een dynamisch, no-nonsense kantoor waar het belang van de klant boven álles gaat. Enkele andere speerpunten van Makelaarskantoor Linger OG zijn:

  • Actief
  • Flexibel
  • Enthousiasme
  • Goed luisteren naar de klant
  • Deskundigheid
  • Doelgericht
  • Maximale exposure en uitgebreide internetstrategie
  • Optimaal resultaat
  • Altijd uw eigen vaste contactpersoon

Twee makelaarskantoren in Amterdam

Makelaarskantoor Linger OG is al jarenlang een begrip in Amsterdam en beschikt over twee vestigingen. In Amsterdam Zuidoost is het makelaarsbedrijf gevestigd op de Grubbehoeve 52 en in hartje centrum aan de Elandsgracht 1. De deur staat altijd open om kennis te komen maken en te beoordelen of de filosofie van Makelaarskantoor Linger OG aansluit op de verwachtingen van de klant.

Tevreden klanten van Linger OG

Het goede werk van Makelaarskantoor Linger OG wordt ondersteund door de vele positieve beoordelingen op sites als https://www.funda.nl/makelaars/amsterdam/60557-linger-og/beoordelingen/verkoop/. Ook in tijden waar de Amsterdamse huizenmarkt op zijn kop staat, weten de makelaars van Linger OG het hoofd koel te houden en klanten tevreden te houden.

Contact opnemen met onze makelaars

Wil je je woning verkopen of verhuren in Amsterdam en omstreken? Of wil je een woning kopen in diezelfde regio? Schakel dan makelaarskantoor Linger OG in. Linger OG…. Makelt het voor elkaar!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Mark Dijkstra

http://www.lingerog.com/

Linger OG is een dynamisch, no-nonsense makelaarskantoor waar het belang van u als client boven alles gaat.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief