Magic Software en GigaSpaces sluiten partnership af

Magic integreert in-memory computing technologie van GigaSpaces

Houten, 6 mei 2013 – Magic Software, leverancier van applicatie-integratieoplossingen, is een partnership aangegaan met Gigaspaces Technologies. Magic Software integreert de GigaSpaces XAP in-memory computing (IMP) technologie in zijn eigen technologie. Door het combineren van de technologieën kunnen organisaties profiteren van toekomstbestendige oplossingen, die optimale prestaties leveren nu de vraag naar naar big data en cloud computing sterk stijgt.   Daarnaast kunnen organisaties dankzij de samenwerking de prestaties optimaliseren op het moment dat zij te maken krijgen met een exponentiële groei van transacties als zij hun business processen voor mobiele gebruikers geschikt maken.

Betere resultaten door gebruik van in-memory
“Door het combineren van onze oplossingen, maken wij het gebruikers mogelijk om cloud-ready te zijn. Bovendien kunnen zij profiteren van de voordelen van high performance, schaalbaarheid en beschikbaarheid. Dit alles is mogelijk doordat de in-memory technologie dankzij een naadloze migratie en zonder een grote leercurve op onze technologie is toe te passen”, zegt John Verwaaijen, Country Manager bij Magic Software in Nederland.

“Wij werken graag samen met een visionaire partner als Magic. Ze erkennen de toegevoegde waarde van in-memory computing en pakken daarmee de huidige en toekomstige IT-uitdagingen aan”, zegt Adi Paz, executive vice president VP Business Development & Marketing bij GigaSpaces. “Magic maakt gebruik van in-memory technologie binnen hun eigen producten. Deze benadering van ‘binnenuit’ maakt het voor gebruikers mogelijk om maximaal van de voordelen van in-memory computing te profiteren, zonder dat zij hiervoor hun bestaande applicaties behoeven aan te passen. Ook behoeven klanten hun IT-medewerkers niet bij te scholen. ”

Over GigaSpaces
GigaSpaces Technologies is pionier van een nieuwe generatie platforms voor het virtualiseren van applicaties. Daarnaast is het bedrijf een toonaangevend leverancier van volledig schaalbare oplossingen voor gedistribueerde, bedrijfskritische applicatieomgevingen en cloud-technologieën. Wereldwijd maken honderden organisaties gebruik van de technologie van GigaSpaces om de IT-efficiëntie en IT-prestaties te verbeteren. Onder deze bedrijven vallen ook Global Fortune 500 organisaties; van zeer grote financiële ondernemingen, e-commerce organisaties, online gaming providers tot telecomleveranciers. Kijk voor meer informatie op www.gigaspaces.com

Over Magic Software
Magic Software voorziet klanten over de hele wereld van slimme applicatie- en integratieplatforms voor business software op de desktop, op internet, mobiele devices en in de cloud. Magic kan bogen op dertig jaar ervaring en heeft miljoenen installaties over de hele wereld en strategische samenwerkingen met vooraanstaande IT-bedrijven. Met die knowhow kan Magic oplossingen en diensten leveren die snel en met minimale inspanning kunnen worden geïmplementeerd – en die optimaal gebruik maken van bestaande assets om de kansen voor de business zo groot mogelijk te maken.

Kijk voor meer informatie op www.magicsoftware.com

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Co-Workx

Co-Workx

http://www.co-workx.nl

Co-Workx onderscheidt zich door de jarenlange ervaring van zijn PR- en marketingmedewerkers. Wij werken als PR- en communicatieadviesbureau alleen met ervaren mensen, zodat wij u de juiste kennis van uw branche en over uw concurrentie kunnen bieden. Wij zijn gespecialiseerd in communicatie- en PR-advies voor ICT-bedrijven en organisaties die actief zijn in de industriele markt. Co-Workx is daarnaast uniek in de markt door onze nauwe samenwerking met journalisten. Co-Workx Maredijk 17 Leiden 06-24245679 https://twitter.com/Co_Workx

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief