Liv on Sox, uw beenmodespecialist

PERSBERICHT – Lancering nieuwe webshop: LivonSox.nl, de mooiste beenmode lekker thuis bestellen

4 augustus 2015 – LivonSox, Persberichten – Tagged: beenmode, sokken, panty, Xpooos

 

Met www.LivonSox.nl heeft Nederland er een fijne webshop voor exclusieve en basis beenmode bij. Een aantal maanden geleden opgestart vanuit Den Bosch door Lisa van Deursen. Het doel: de meest complete site zijn voor hippe sokken, paardrijsokken, alle soorten panty’s en basissokken.

Eigen webshop starten

Iedere keer naar de winkel lopen voor een paar nieuwe sokken en er daar achter komen, dat ze net niet hebben wat je wil? Dat stoorde Lisa toch wel. Dan maar een eigen webshop beginnen! Met haar jarenlange ervaring bij een webshop voor lingerie vond ze de tijd rijp om deze stap te nemen. En het resultaat mag er zijn.

Hippe sokken? Xpooos!

LivonSox.nl heeft een groot aantal gerenommeerde merken in haar collectie. Kwaliteit is dus gewaarborgd. Het meest hippe merk is Xpooos, dat zeer binnenkort te verkrijgen is. Houd de website dus in de gaten of like LivonSox op Facebook of Instagram. Een paar reserveren is ook mogelijk.

Service staat voorop

Klanttevredenheid is heel belangrijk voor Lisa. Klanten op een persoonlijke manier benaderen, werkt gewoon fijn. Als mensen vragen hebben, krijgen ze zo snel mogelijk een mailtje met een goed advies. En voor 14.00 uur besteld, is de volgende dag in huis!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief