Lancering online boekingsplatform alaminuut.com

Datum van schrijven: 26 juni 2017
Persbericht: Lancering online boekingsplatform alaminuut.com
Sinds 1 juni 2017 is het online boekingsplatform alaminuut.com live! Alaminuut.com brengt accommodaties en gasten op innovatieve en inspirerende wijze samen. Op de website kunnen (toekomstige) gasten eenvoudig rondklikken door aangeboden hotels, B&B’s, campings, vakantieparken en vakantiewoningen en de accommodatie naar wens boeken. Alaminuut.com is uniek door het inzetten van vlogs en het gebruik van sociale media.
Oprichting alaminuut.com
Het platform is bedacht en opgericht door Dennis Wijnands. Bij het boeken van accommodaties voor een weekend of weekje weg miste hij iets, namelijk een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke boekingswebsite die een totaalbeleving creëert en persoonlijk aanspreekt. Zo ontstond alaminuut.com.
Totaalbeleving door inzet vlogs
Alaminuut.com werkt samen met vloggers die inspirerende en realistische vlogs maken. Foto’s van accommodaties en een omgeving laten vaak een te ideale situatie zien. Door middel van de vlogs zie je als gast hoe een accommodatie er daadwerkelijk uitziet en wat er in de omgeving te doen is.
De vlogs worden gemaakt door vloggers van alaminuut.com. Kijk voor voorbeelden op het YouTube-kanaal van alaminuut.com. Als (toekomstige) gast word je meegenomen in het verhaal van de accommodatie. Zo krijg je direct zin om te boeken!
Ook voor aanbieders van accommodaties is de inzet van vlogs een pluspunt: er komt een vlogger langs die uitgebreid het ‘hoe en waarom’ kan vertellen van een accommodatie. Wat maakt een accommodatie en omgeving uniek? Zo kan er een bepaald thema onder de aandacht worden gebracht in de vlogs of kan een accommodatie zich richten op een specifieke doelgroep. Kortom, een unieke marketingtool!
Kracht van sociale media
Alaminuut.com gelooft in de kracht van sociale media. De sociale mediakanalen van alaminuut.com worden dan ook intensief ingezet voor het delen van vlogs, informatie en inspiratie. Accommodaties worden hierdoor uitgebreid aan het licht gebracht bij toekomstige gasten. Zo wordt een groot bereik gerealiseerd en een brede doelgroep aangesproken.
De sociale mediakanalen van alaminuut.com zijn via onderstaande URL’s te vinden:
Facebook: www.facebook.com/alaminuut
Instagram: www.instagram.com/alaminuut.com2017
Twitter: www.twitter.com/alaminuut
Neem vooral eens een kijkje op www.alaminuut.com en laat je inspireren door de leuke accommodaties op de website!

Noot voor redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie en beeldmateriaal (indien gewenst) kan contact opgenomen worden met dhr. Dennis Wijnands, oprichter en eigenaar van alaminuut.com.
Dennis Wijnands
E-mailadres: D.Wijnands@alaminuut.com
Telefoonnummer: +31 (0)6 5776 0077
Website: www.alaminuut.com

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Dennis Wijnands

http://www.alaminuut.com

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief