Laat u inspireren met deze relatiegeschenken top 5

Topperiode Relatiegeschenken
De relatiegeschenken branche heeft in de laatste maanden van het jaar steevast een stuk drukker. Dit is immers de periode van de grote feestdagen kerst en de jaarwisseling en dit wordt vaak aangegrepen om de dankbaarheid van geslaagde samenwerking uit te drukken mede met behulp van relatiegeschenken. Ook is het nieuwe jaar aanleiding voor bestellingen van de jaarlijkse gepersionaliseerde agenda’s. Om u een beetje te helpen met uw keuze van geschikte relatiegeschenken, hieronder een top 5 van de meest bestelde relatiegeschenken.

1] Balpen Olympia vanaf € 0,79 per stuk
Reclame pennen doen het altijd goed als relatiegeschenk. Het is immers een klein, praktisch en veelgebruikt item dat, bedrukt met uw logo, daarom een veel gezien object is.

Agenda Relatiegeschenken2] Bureauagenda Herotimer vanaf € 2,35 per stuk
Het nieuwe jaar breekt aan en daarom is het natuurlijk ook belangrijk nieuwe Agenda relatiegeschenken uit te delen. Immers als uw relatie uw bedrukte agenda begint te gebruiken, kunt u er zeker van zijn dat hij dit het hele jaar blijft doen. Bovendien kunt u de agenda ook bestellen voor uzelf en uw personeel.

3] Wijnset ‘Bottle’ vanaf € 6,65 per stuk
Het traditionele relatiegeschenk rond de feestdagen is natuurlijk een goede fles wijn en een grote kans dat uw relaties er hier al genoeg van krijgen.
Wees origineel en verras uw relaties met deze 2-Delige bedrukte wijnset in de vorm van een fles. De wijnset bestaat uit een roestvrijstalen kelnersmes en een wijnstop.

4] Weerstation vanaf € 9,95 per stuk
Meteorologen voorspellen een extreem koude winter met een lange periode van zeer lage temperaturen en veel neerslag. Geef uw relaties deze Trendy weerstation met gekleurd LCD display. Een opvallend relatiegeschenk door de weergave in diverse kleuren. Het weerstation heeft o.a. een alarmklok met snooze, is 12/24 uur in te stellen, kalender, thermo-, baro- en hygrometer. De weersverwachting wordt weergegeven in gekleurde symbolen wat een leuk effect geeft.

5] Charles Dickens documentenmap vanaf € 19,95 per stuk
Zeer bruikbare documentenmap met lederen omslag en ritssluiting. De map heeft diverse insteekvakken, een 8-digits dual power calculator en een A4 schrijfblok. Leverbaar in de kleur zwart. Per stuk verpakt in een fraaie Charles Dickens geschenkdoos.

Van Heijster relatiegeschenken biedt u een zéér ruim en effectief assortiment bedrukte promotieartikelen waarmee u uw relaties aangenaam kunt verrassen, collega’s kunt motiveren of kunt gebruiken voor een (sales)actie. Zoek eenvoudig via deze uitgebreide webshop naar uw gewenste relatiegeschenken en plaats online uw bestelling. Uiteraard kunt u ons ook bellen via 0478 – 55 73 00 voor vragen, advies of om uw bestelling door te geven.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ruben Vermeer

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief