Kweekpotten voor binnen planten

Ben jij een echte groenliefhebber? Dan heb je vast overal in huis bloemen en planten staan! Planten in huis geven een frisse en natuurlijke sfeer aan jouw woning. Jouw woonplezier kan dan ook beduidend groter worden met planten om jou heen. Bovendien zijn er ook hele leuke bloempotten te verkrijgen, die jouw interieur ook een finishing touch kunnen geven. Toch zijn er met planten een aantal dingen waar je goed op moet letten. Een daarvan, is dat je planten altijd in kweekpotten moet zetten. Voor meer tips lees je hier verder.

 

Tips voor binnen planten

Wie een mooi groen geheel in zijn huis wil, is het belangrijk om goed voor jouw planten te zorgen. En goed voor planten zorgen, begint bij hoe jij de planten poot. Ook al heb je nog zulke mooie bloempotten: doe nooit je planten los in de bloempot! Er bestaan heel veel verschillende grootte en vormen kweekpotten, waar elke soort plant wel in past. Dit is belangrijk, omdat de wortels van een plant droog moeten staan. Zodra je een plant los in de bloempot plant, kan het overige water nergens heen en hoopt dit zich op in de bodem. Hier zullen de wortels zich bevinden en gaat het rotten. Met kweekpotten zweeft de plant op de rand van de bloempot, waardoor er een loze luchtruimte overblijft onderin de bloempot. Hier kan overtollig water zich verzamelen. Als er veel water in zit, kan je deze eenvoudig leeggooien. Een ander groot voordeel van het gebruik van kweekpotten bij planten, is dat je het eenvoudig kunt overpotten in een grote kweekpot.

 

De Hobbytuinder

Wil jij ook lang van jouw groen genieten in jouw woonkamer? Haal dan zo snel mogelijk kweekpotten in huis. Deze kan je online bestellen bij De Hobbytuinder in diverse soorten en maten. Naast benodigdheden voor planten, verkopen zij ook alles wat je nodig hebt voor jouw eigen groentetuin.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

gerardkempers

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief