Koffievergelijk.nl uit Ulft beste webwinkel 2016?

Koffievergelijk.nl uit Ulft beste webwinkel 2016?

De Ulftse webwinkel Koffievergelijk.nl doet dit jaar wederom een gooi naar de titel ‘Beste Webwinkel’ bij de Nationale Thuiswinkel Awards. Bij de Publieksprijzen XS in de categorie ‘Levensmiddelen & Persoonlijke verzorging’. Vorig jaar werd er een verdienstelijke derde plaats behaald, dit jaar telt alleen de eerste plaats. Bij de verkiezing kiezen en beoordelen consumenten hun favoriete webwinkel.

De stemming is op dit moment afgelopen en nu is het wachten op de bekendmaking van de beste winkels, 10 maart 2016 bij Inn Style in Utrecht.

 

Nationale Thuiswinkel Awards

De Nationale Thuiswinkel Awards, kortweg Thuiswinkel Awards, wordt georganiseerd door de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards. Consumenten stemmen op hun favoriete webwinkel.

Koffievergelijk.nl?

De webwinkel Koffievergelijk.nl wordt gerund door Nicole en Marco Siemelink uit Ulft. Met veel enthousiasme en passie. De volledige logistiek is in handen van Fulfilment Partners uit Doetinchem.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief