Kleertjes winnaar Thuiswinkel Awards

Afgelopen week is kleertjes.com uitgeroepen tot winnaar in de categorie baby & kind tijdens het Thuiswinkel Award Gala in Katwijk. Dit is het tweede jaar op rij dat kleertjes.com deze prijs in de wacht sleept. Kleertjes.com is de grootste online winkel op het gebied van kinderkleding en babykleding.

 

Vanaf juni 2007 is kleertjes.com officieel lid van de Thuiswinkel.org. Daarom mag kleertjes.com het Thuiswinkel Waarborg logo voeren, wat inhoud dat je met vertrouwen kunt winkelen bij kleertjes.com.

 

Thuiswinkel Awards
De Stichting Nationale Thuiswinkel Awards is een initiatief van Thuiswinkel.org, de branchevereniging voor bedrijven die producten en/of diensten op afstand verkopen aan consumenten. In 2007 won kleertjes.com drie Thuiswinkel awards, waaronder die voor Beste Webwinkel 2007. In 2013 wint kleertjes.com de Thuiswinkel Awards publieksprijs XL in de categorie Baby & Kind, en dit jaar hebben we weer iets te vieren: kleertjes.com wint nogmaals de publieksprijs XL in de categorie Baby & Kind!

 

De zekerheden van het Thuiswinkel Waarborg

Als consument mag u er op rekenen dat webwinkels met het Thuiswinkel Waarborg-logo voldoen aan een aantal belangrijke criteria op het gebied van financiële stabiliteit, veiligheid, wet- en regelgeving, en de gedragsregels van Thuiswinkel.org. Alle leden worden ieder jaar opnieuw gecertificeerd.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Lesley Schulze

http://www.kleertjes.com

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief