Kinderwekkers zorgen ervoor dat je kind langer slaapt

 

Vroege vogels, ja, onze kinderen! Alle ouders kennen het. Iedere ochtend staan ze naast je bed, nog voor het ochtendgloren. Wat zou het fijn zijn als ze een uurtje langer zouden slapen.

Wij hebben voor u de perfecte oplossing. Op www.lencom.eu vindt u enkele leuke slaapwekkertjes van de merken Kid’Sleep en BabyZoo, speciaal ontworpen voor kinderen.

De wekkers van Kid’Sleep hebben enerzijds een plaatje waarop een afbeelding staat van een slapend en een spelend figuurtje en anderzijds een analoge én een digitale klok. Het principe is heel eenvoudig; Brandt het lampje achter een van de figuurtjes, dan hoeft je kind enkel het voorbeeld van het figuurtje te volgen. Dankzij de toevoeging van de klokken leert je kind zonder dat hij het zelf beseft spelenderwijs kloklezen.

Er bestaan verscheidene uitvoeringen van de Kid’Sleep wekkers.

    De Kid’Sleep led (in roze en blauw) voor de peutertjes. Deze heeft geen analoge of digitale klok.
    De Kid’Sleep Clock (in roze en blauw) voor de leergierige kleutertjes.
    De Kid’Sleep Globetrotter (groen) voor kinderen die op reis gaan of gezellig gaan logeren bij oma en opa.

 

Momo de Aap en Mumba de Olifant, dat zijn de 2 leuke varianten van de BabyZoo slaapwekkers. Momo en Mumba laten kinderen op een leuke, speelse manier zien wanneer ze mogen opstaan. Oogjes dicht betekent ‘bedtijd’, oogjes open betekent ‘opstaan!’. Ook deze wekkertjes hebben tevens een analoge én digitale klok waarmee ze tegelijkertijd leren kloklezen.

 

    Momo de Aap is verkrijgbaar in het roze en in het groen
    Mumba de Olifant heeft een grijze kleur

 

Een klant vertelt: ‘Onze dochter stond tot voor kort iedere ochtend om 06u00 op, zonder besef van het tijdstip waarop ze wakker werd. Voor haar verjaardag hebben we haar een Kid’Sleep pink led cadeau gedaan. Die avond heb ik haar laten zien dat de schattige koe ging slapen, en zij volgde het voorbeeld. We hadden het klokje ingesteld om 06u30 zodat we hopelijk toch alvast een halfuurtje langer konden slapen. En ja hoor, om 06u30 tikte er iemand op mijn schouder. “De koe is wakker!”, riep ze. Wat was ze fier! En wij ook hoor!’

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief