Kies voor het juiste isolatie materiaal voor uw dak

Voor het juiste isolatie materiaal voor uw dak kun je het beste gebruik maken van Unilin Pir ook wel Utherm Roof Pir. Dit isolatie materiaal wordt geproduceerd door UNILIN Insulation. UNILIN Insulation is een bedrijf dat zich richt op isolatieplaten en andere dakelementen. Dit bedrijf is in vergelijking met andere bedrijven zeer innovatief en daardoor heeft het materiaal verschillende voordelen. Namelijk dat de isolatieplaten platter zijn, makkelijker te verwerken en vochtongevoelig.

Met een lambdawaarde geef je aan wat de warmtegeleidingscoëfficiënt is van een materiaal. De lambdawaarde van de Unilin Pir is 0,022 W/mK. Hierdoor kunnen de platen erg plat blijven. Doordat de platen zo slank en licht zijn kan je meer platen vervoeren en makkelijker verwerken. De isolatiewaarde van de PIR isolatieplaten is zeer hoog. Hierdoor heb je ook minder platen nodig voor dezelfde isolatie. Ook kun je makkelijk in het materiaal zagen of snijden. Dit zorgt ervoor dat je erg snel de isolatieplaten kan plaatsen. Het materiaal is stevig genoeg dat je op de isolatieplaten kan staan zonder ze te beschadigen.

Een vochtige omgeving is funest voor isolatieplaten en heeft invloed op de thermische prestaties. Toch zijn de Unilin Pir platen beter bestendig tegen vocht dan andere isolatieplaten. Dit komt omdat Unilin Pir platen ten opzichte van andere isolatieplaten het laagste water absorptieniveau heeft. Als er toch vocht bij komt het materiaal verliest het geen thermisch isolatiewaarde.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...
  • Martine10 schreef:

    Een lekkage is vervelend en niet goed voor je isolatieplaten. Dit kun je voorkomen door bijvoorbeeld van te voren Icopal Universal dakbedekking (ook wel Resitrix EPDM) of Firestone Ultraply TPO goed te plaatsen of te controleren of je Zink maatwerk goed is aangelegd. Maar met het gebruik van het juiste isolatie materiaal is vervangen niet nodig. Dus mocht je opzoek zijn naar isolatie platen dan zou mijn voorkeur gaan naar Unilin Pir isolatieplaten ook wel Utherm Roof Pir genoemd.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Martine10

https://www.goldiesreclame.nl

Wij zijn gevestigd in Eindhoven. Of het nu gaat om conceptontwikkeling, huisstijl, website, webshop, of marketing campagne. Wij hebben de kennis, de middelen én het enthousiasme in huis om je bij al jouw reclame van dienst te kunnen zijn! Creatie is dan ook onze ware kracht. Wij kunnen als geen ander een idee omzetten naar een tastbaar product. Waardevolle ideeën zijn onlosmakelijk met ons werk verbonden. Want zonder goed idee, geen goed resultaat.Webdesign EindhovenTrouwceremoniePrachtig trouwenHuisstijlHuisstijl ontwerpenLogo ontwerpenWebdesign

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief