Kies voor gegraveerde pennen als luxe relatiegeschenk

De pen is een van de oudste en meest gebruikte onder de relatiegeschenken. Het is namelijk een relatief veelgebruikt, praktisch relatiegeschenk voor uw relaties voor op kantoor en onderweg. Het is wel belangrijk om het type pen aan te passen aan de doelgroep die u voor ogen heeft. Wanneer u de pennen wilt gebruiken als promotie-artikel, om uit te delen op een beurs bijvoorbeeld, is het logisch als u kiest voor het bedrukken van een wat goedkopere pen. Wanneer u uw zakelijke partners of uw werknemers representatieve relatiegeschenken wilt aanbieden, is het wellicht beter om te kiezen voor luxe pennen graveren. En wanneer je spreekt over luxe pennen, kom je al snel uit op Parker pennen.

Parker is een vooraanstaand fabrikant en vermaard pennenspecialist sinds 1888. Parker’s handgemaakte pennen staan voor innovatie, stijl en kwaliteit en zijn gemaakt van de beste materialen en met hypermoderne technologie. Voor elke stijl en elk budget is er wel één! Het assortiment is zéér ruim. Hieronder vindt u een overzicht van de meest populaire Parker vulpennen en Parker balpennen.

Nu u een goed indruk heeft van de verschillende Parker pennen die er zijn, willen we u graag nog op een ander belangrijk punt wijzen. Alle Parker pennen kunnen we graveren, etsen of bedrukken met een logo en/of tekst.

Parker Frontier
Met een intrigerende mix van conservatisme en vooruitstrevendheid brengt de Frontier Parker kwaliteit voor hen die grenzen willen verleggen maar die de waarde weten te schatten van ervaring. Met een unieke mix van duurzame, zacht aanvoelende materialen en zacht glanzende uitvoeringen is hij eigentijds, gedistingeerd en betrouwbaar met meer dan slechts een beetje stijl.

Parker Urban
Parker Urban is een coole pen van de nieuwe generatie die modern schrijven opnieuw definieert en regels opstelt. Hij combineert ergonomie met kunst tot een onconventionele kogelvorm, perfect van gewicht en balans. Wanneer alles draait om imago en kwaliteit doorslaggevend is, kiest u een moderne pen voor een modern leven. Parker Urban ontwikkeld om indruk te maken, ontworpen om te presteren.

Parker pennen graverenParker I.M.
Ontworpen met hoge kwaliteit metaal, Parker I.M. Door opnieuw Parker´s expertise van vormgeving en functie samen te voegen. Van zijn iconische clip met pijl tot zijn geborstelde metalen greep, elk detail is zorgvuldig herontworpen om overbodige details uit te sluiten in het voordeel van comfort, praktisch schrijven en intelligentie. Een trechtervormige gedaante komt samen met een veelzijdig aantrekkelijk modern metalen stijl van de Parker.

Paker Jotter
De Parker Jotter is een designklassieker en een begrip, wereldwijd favoriet vanwege zijn kwaliteit, duurzaamheid en prijs/kwaliteitverhouding. Hij is populair, dynamisch en staat symbool voor de sociale kant van het schrijven met heldere, levendige kleuren en een praktische, eenvoudige vorm. Vriendelijk, overal en altijd. Jotter is het perfecte Parker-maatje

Parker Vector
Indruk maken? Een onbeschreven blad nodig? Draadloos uw werk doen? Parker Vector gaat terug naar de basis en geeft u wat u zoekt, geen tierelantijnen, slechts functionaliteit. Supersterk en superduurzaam met de uitgesproken pijlvormige Parker-clip en recht-toe-recht-aan cilindervormige constructie, minder was nog nooit zo veel. Parker Vector sommige dingen blijven noodzakelijk.

Van Helden Relatiegeschenken
Bent u op zoek naar goedkope relatiegeschenken of luxe relatiegeschenken (bedrukt)? Of wilt u snel pennen bedrukken of misschien originele promotieartikelen? Bij Van Helden relatiegeschenken bent u aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar is Van Helden een begrip in de wereld van bedrukte reclameartikelen en relatiegeschenken. Met meer dan 100 medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste ondernemingen op het gebied van promotionele artikelen in de Benelux.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ruben Vermeer

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief