Kids WintersportTip! Keurmerk 2014-2015

Kids WintersportTip! Keurmerk voor Europa’s meest kindvriendelijke wintersportaccommodaties

Italië meest kindvriendelijke wintersportland

 

Kids Vakantiegids en Zoover Vakantiebeoordelingen lanceren vandaag het Kids WintersportTip! Keurmerk 2014-2015. Met dit initiatief worden de meest kindvriendelijke wintersportaccommodaties in de populairste skigebieden voor gezinnen met kinderen tot 16 jaar onderscheiden. Voor het eerst is Italië de populairste skibestemming op landniveau.

 

De populariteit van Italië als wintersportbestemming voor gezinnen met kinderen is in de afgelopen jaren sterk toegenomen. Met een gemiddelde waardering van 8,6 voor kindvriendelijkheid blijft Italië de Franse, Duitse, Oostenrijkse, Tsjechische en Zwitserse wintersportbestemmingen dit jaar voor het eerst voor. Zo blijkt uit onderzoek naar kinderfaciliteiten door Kids Vakantiegids en ruim 20.500 beoordelingen op Zoover. De meest kindvriendelijke wintersportaccommodatie van Europa ligt in het Franse Valmorel. Mede dankzij de unieke ligging, luxe familiesuites, professionele kinderopvang en animatie gesegmenteerd naar leeftijd met onder meer Petit Gym en kookles voor kids scoort Club Med Resort Valmorel maar liefst een 9,6 voor kindvriendelijkheid.

 

Dit zijn de meest kindvriendelijke accommodaties in de populairste skigebieden

 

Skigebied Accommodatie Plaats Score
Oostenrijk Vorarlberg Landal Brandnertal Brand 9,1
Oostenrijk Tirol Aparthotel Bellevue am See Walchsee 9,3
Oostenrijk Salzburg Aparthotel Adler Hinterglemm 9,5
Oostenrijk Karinthië Hotel Falkensteiner Cristallo Katschberg 9,3
Italië Sporthotel Obereggen Obereggen 8,9
Frankrijk Hotel Club Med Valmorel Valmorel 9,6
Zwitserland Hotel Pirim Zurbriggen Wellness & Spa Saal-Almagell 9,3
Duitsland Sandton Resort Bayerischer Wald Bischofmais 9,2
Tsjechië Landal Marina Lipno Lipno nad Vltavou 8,6

Kindvriendelijkheid en kinderkorting belangrijker

De kindvriendelijkheid van een accommodatie blijft een belangrijke pijler bij de keuze van een wintersportvakantie. Daarnaast wordt een accommodatie vaker gekozen op basis van het aangeboden familie- of kindervoordeel. Veel reisaanbieders spelen hierop in met een passend aanbod aan faciliteiten en activiteiten, en voordeel in de vorm van kinderkorting of een gratis skipas of skiles voor kids.

 

Kids WintersportTip! Keurmerk                                                                                                           

Kids Vakantiegids en Zoover Vakantiebeoordelingen introduceerden het Kids WintersportTip! Keurmerk in 2012 om de keuze voor een wintersportvakantie met kids eenvoudiger te maken. Sindsdien wordt het prestigieuze keurmerk jaarlijks uitgereikt aan de vijf meest kindvriendelijke wintersportaccommodaties in de populairste skigebieden van Europa. Voor de Kids WintersportTip! Keurmerk 2014-2015 selectie zijn ruim 1200 hotels, appartementen en vakantieparken beoordeeld op de aanwezige kinderfaciliteiten, de algemene Zoover score en de score voor kindvriendelijkheid in de winterperiode. Daarnaast is er gelet op de mogelijkheid te kunnen boeken via een reisorganisatie die is aangesloten bij de SGR of ANVR.

 

Kids Vakantiegids

Kids Vakantiegids is het grootste familievakantie platform in Nederland en speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun ouders/verzorgers om een uitstapje of vakantie te vinden die past bij de wensen van het hele gezin. Het Kids Vakantiegids magazine verschijnt twee keer per jaar en brengt de nieuwste en leukste vakanties voor gezinnen met kinderen tot 16 jaar onder de aandacht. Op de website, die jaarlijks ruim 3 miljoen bezoekers telt, vinden families uitgebreide bestemmingsinformatie, inspirerende tips en een met zorg geselecteerd aanbod van tientallen kindvriendelijke reisorganisaties.

 

Zoover  Vakantiebeoordelingen

Zoover is de grootste vakantiebeoordelingssite van de Benelux. Met jaarlijks 150 miljoen bezoekers is Zoover voor veel reizigers het startpunt van een geslaagde vakantie. Accommodaties, bestemmingen en points of interest worden beoordeeld door reizigers op verschillende aspecten waaronder kindvriendelijkheid. Zoover exploiteert de labels Zoover, VakantieReisWijzer, weeronline.nl en MeteoVista en is actief in 25 landen. De website bevat meer dan 2 miljoen beoordelingen en ruim 290.000 accommodaties van meer dan 43.000 bestemmingen wereldwijd.

 

Meer info:          Kids WintersportTip! Keurmerk 2014-2015

 

 

– EINDE PERSBERICHT –

 

————————————————————————————————————————————–

 

Noot voor redactie, niet voor publicatie:

 

Voor meer informatie over het Kids WintersportTip! Keurmerk 2014-2015 kunt u contact opnemen met: Kids Vakantiegids, Esley Gies: 0314 363844 of esley@sis-media.nl;

Zoover Vakantiebeoordelingen, Marthijn Tabak: 088 8786805 / 06 22486010 of m.tabak@zoover.nl

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief