Kerstgeschenken – wees er op tijd bij dit jaar!

Bij marketingstrategieën wordt vaak veel nagedacht over het verwerven van nieuwe klanten en relaties, maar het vasthouden van bestaande klanten en relaties is minstens zo belangrijk. Als er immers net zoveel klanten via de achterdeur verdwijnen dan de klanten die u met veel moeite heeft weten te werven, doet u iets niet goed. Besteed daarom ook de nodige aandacht aan uw vaste klanten, relaties en gewaardeerde medewerkers zodat ze weten hoe belangrijk ze voor u zijn.

Kerstgeschenken
Een mooi moment om aandacht aan uw bestaande relaties te besteden is rond kerst en oud/nieuw jaar met het geven van eindejaarsgeschenken. U kunt ze bedanken voor de samenwerking of inzet van het afgelopen jaar en uw waardering tonen met een luxe kerst- of eindejaarsgeschenk.

Wijn cadeau geven aan uw relatie? Kies uit ons uitgebreide assortiment
KerstgeschenkenWijn doet het altijd goed als relatiegeschenken. Vanhelden.nl heeft een uitgebreide lijn wijngerelateerde relatiegeschenken. U kunt dan denken aan een luxe wijnset of wijngeschenkkist maar ook een kleiner wijn cadeau zal zeker in de smaak vallen zoals een wijnflesopener, wijnkaraf of een wijnkoeler. Kunt u niet kiezen uit het uitgebreide assortiment? Om u een beetje op weg te helpen hebben we speciaal voor u een top 10 samengesteld met populaire wijncadeaus en wijnpakketten.

Top 10 Populaire wijncadeaus en wijnpakketen
1. NIEUW > Cadeaubox Passie voor wijn
2. NIEUW > Wijnstopper Diamond
3. Wijngeschenkkist Bordeaux
4. Wijnkist Chess
5. Wijngeschenkenset Elzas
6. Wijnset Bottle
7. 7-delige wijnset
8. Luxe karafset Quarte Verres
9. Wijnset Handi Wine
10. Wijnset Lanquedoq 4-delig

Voor andere kerst- en eindejaarsgeschenken kijkt u op de speciale kerst themapagina.

Van Helden Relatiegeschenken.
Bent u op zoek naar goedkope of juist luxe relatiegeschenken (bedrukt)? Of bent u op zoek naar promotieartikelen voor een specifieke doelgroep? Bij Van Helden relatiegeschenken bent u aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar is Van Helden een begrip in de wereld van bedrukte reclameartikelen en relatiegeschenken. Met meer dan 100 medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste ondernemingen op het gebied van promotionele artikelen in de Benelux.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ruben Vermeer

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief