Kerst in Noorwegen

Het Kjølen Hotell in het Noorse Østby, dicht tegen de Zweedse grens aan en gelegen in het grootste skigebied van Noorwegen, opent dit jaar voor het eerst in haar bestaan haar deuren rondom de Kerstperiode. Tot voor kort startte het seizoen na de kerstdagen, maar door de toenemende belangstelling in dit Noorse skigebied in het algemeen en in het Kjølen Hotell in het bijzonder, heeft men besloten om vooral Nederlandse en Belgische ski enthousiastelingen in de gelegenheid te stellen al voor de Kerst daar te verblijven.

Romantisch met zijn tweetjes in de Noorse sneeuw de Kerst doorbrengen, een sfeervolle arrensledetocht in de avonduren, een spannende hondensledetocht door de Noorse bergen, alles is mogelijk. Of een vriendengroep die deze periode wil gebruiken om gezamenlijk op sportieve wijze de Kerst door te brengen of het jaar af te sluiten. Voor de gehele periode van 20 december 2015 tot 3 januari 2016 is er een mooie weekaanbieding voor u die u op de website kunt vinden en die alleen geldig is als er direct bij het hotel geboekt wordt. De aanbieding op de website is op halfpensionbasis met aankomst op zondag. Een zevental nachten in het Kjølen Hotell, gecombineerd met een bootreis met de Color Line (Kiel-Oslo) of de Stena Line (Kiel-Göteborg), betekent een heerlijke 10-daagse vakantie die al op de boot begint met een vertrek uit Nederland of België op zaterdag. U reist dan op zondag terug, met aankomst op de maandag daar opvolgend. Tien heerlijke sportief-ontspannen dagen!

Alpine skiën kunt u op Trysilfjellet, het grootste skigebied van Noorwegen, op ca. 18 km afstand. Dat kan ook in bijvoorbeeld het kleinere, maar o zo gezellige Zweedse Stöten, op gelijke afstand. Als u wilt langlaufen dan kan dat ook: de loipes starten recht voor de deur van het hotel! Met ruim 40 kilometer aan loipes en meer in de directe nabijheid moet dit zeker voor u voldoende mogelijkheden bieden.

Loop uw aanbieding niet mis en kijk snel op de website: http://kjolenhotell.no/en/offers.php?p=53

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief