Katoenen tassen bedrukken is de laatste mode

25 februari stond in de Volkskrant Magazine een publicatie genaamd ‘Hippe tasjes’ die de laatste trend (onder jongeren) besprak. Katoenen tassen zijn retro en zijn daarom weer een veelgezien accessoires op straat. ‘Katoen is sterk, duurzamer dan plastic en makkelijk te bedrukken’ meldt verslaggeefster Nienke van Leverink in het stuk. Niet direct waarneembaar voor de lezer: behoorlijk wat tasjes in de bijbehorende fotoreportage van Bart Jansen zijn geleverd door Van Helden Relatiegeschenken.

Katoenen tassen bedrukken
Als u op zoek bent naar goedkope relatiegeschenken die tegelijkertijd goed kunnen dienen als promotie-artikel, zijn bedrukte katoenen tassen zeer geschikt. De bedrukking, zoals de naam en/of slogan van uw bedrijf, die u aan de buitenkant van de tas kunt plaatsen is immers ten allen tijden waarneembaar voor uw relatie, maar ook voor alle potentiele relaties die de tas in het straatbeeld zien. In contrast tot luxe relatiegeschenken, die u door de prijs exclusief aan waardevolle relaties kunt geven, zijn de katoenen tassen zeer handig om op beurzen en dergelijke uit te delen.

Duurzaam karakter
Ook kan het verstrekken van katoenen tassen bijdragen aan het duurzame karakter van uw bedrijf. Immers, katoenen tassen kunnen dienen als goed alternatief voor de plastic boodschappentassen die veel minder duurzaam zijn en daarom veel belastender voor de natuur.

Personalisatie
Door de ruime keuze in kleur van de katoenen tas en het type en grootte van de bedrukking heeft u alle ontwerpmogelijkheden tot uw beschikking. Het is dus goed mogelijk de tas totaal te designen naar de stijl van uw bedrijf, organisatie, evenement of product dat u wilt promoten. Bovendien heeft u nog de keus uit katoenen schouder- of handtassen.

Van Helden Relatiegeschenken
Bent u op zoek naar goedkope of juist luxe relatiegeschenken (bedrukt)? Of bent u op zoek naar promotieartikelen voor een specifieke doelgroep? Bij Van Helden relatiegeschenken bent u aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar is Van Helden een begrip in de wereld van bedrukte reclameartikelen en relatiegeschenken. Met meer dan 100 medewerkers is het bedrijf volgroeid tot een van de grootste ondernemingen op het gebied van promotionele artikelen in de Benelux.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...
  • Ruben Vermeer schreef:

    Qua zichtbaarheid geldt voor Kleding bedrukken natuurlijk hetzelfde als voor katoenen tassen bedrukken.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ruben Vermeer

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief