Karaktervolle whisky’s zoeken moderne ICT op in ‘Best of Whisky.nl’

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL, 27 oktober 2011 |

Therry Klapwijk en Ernst Dambrink bundelen hun krachten om
dé online Whiskyshop van Nederland neer te zetten.

Dat ze elkaar perfect aanvullen bij hun passie voor whisky, blijkt snel als zij over de boeiende whiskywereld vertellen. Samen hebben zij alle kennis in huis om de whisky met al z’n authenticiteit in de schijnwerpers anno 2011 te zetten. Juist de nieuwste Internetmiddelen en Social Media geven de traditionele whisky’s hun welverdiende plek.
Dit bracht Ernst en Therry dan ook het volste vertrouwen om het avontuur aan te gaan. “De droom van 2 mannen uit de Polder” werd op 24 oktober jl. realiteit, want toen ging www.bestofwhisky.nl online.

Speciale whisky’s binnen handbereik
Als fervent whiskyliefhebber viel het Ernst bij het bestellen van de whisky’s voor zijn geliefde whiskyclub op, dat je óf ver moet rijden voor een gespecialiseerde whiskywinkel, óf online op zoek moet. “Daar trof ik maar weinig gebruikersvriendelijkheid aan, beperkte zoekfuncties, geen “Onepage Checkout” en laat staan mogelijkheden om het met mijn clubgenoten te delen, in andere branches wordt bijvoorbeeld  al volop gebruik gemaakt van leuke Social Media acties op Twitter en Facebook,” aldus Ernst. Conclusie is was steeds dat dit beter en mooier moest kunnen. Met zijn ICT-achtergrond sloeg het whiskyvirus steeds meer om Ernst heen en wist het ook Therry te pakken.

Zoek op merk, streek, smaak, leeftijd of jaar
Bent u een ware kenner, dan kunt u uw hart ophalen op de website van BestofWhisky.nl . Maar ook de beginners vinden op een doordachte wijze hun weg. Of u nu houdt van kruidige hints of nootachtige accenten, de website laat u werkelijk op afstand proeven. In de schat aan goede en betaalbare whisky’s staan kwaliteit en karakter altijd voorop. “Dit komt mede doordat we zowel in Nederland als in het buitenland kunnen putten uit een zeer groot aantal toeleveranciers, zegt Therry. Ernst voegt daar meteen aan toe: “Die ervaringen delen we graag met klanten op www.bestofwhisky.nl”.

Van  Schotse streken tot Krimpenerwaard.
De whisky’s komen uit alle windstreken. Binnen de 1500 soorten van Best of Whisky treffen we er ook een uit onze eigen Krimpenerwaard aan, te weten de pure malt ‘Saw of Bakkerskil’. Deze whisky  is vernoemd naar het eiland de Zaag aan het nevenwater van de Maas. Nu gedeeltelijk beschermd natuurgebied waar de kenmerken van ruig, robuust, karakteristiek, verleidelijk, verraderlijk zijn hier nog steeds van toepassing. Therry heeft aan de hand van deze karakteristieken een unieke maltblending gedaan om een supermooie maltwhisky te creëren. 

Expertise van oudsher
Therry is afgestudeerd vinoloog en liquorist aan de Wijnacademie en heeft bij uitstek zijn sporen verdiend. Zijn familiebedrijf oefent al drie generaties lang het vak van slijter uit. De grondslag werd gelegd in 1926 door Piet den Boer, waarvan Therry de kleinzoon is. In die tijd werden overdag bestellingen aangenomen en ‘s avonds werden ze door Krimpen rondgereden. Voor de combinatie van een uitgebreid productassortiment, een uitstekende prijs, vakkennis en een ouderwets goede service werd het familieconcern in 2010 genomineerd voor Beste Slijter van Nederland.

Grootvader Dambrink voorzag cafés al met paard en wagen
Ernst treedt met Best of Whisky in de voetsporen van zijn opa Cornelis Dambrink. Hij runde  vanaf 1905 de drankenfabriek ‘Klaver Vier’ aan de Lange Nieuwstraat in Utrecht. Veel gedistilleerd werd toen zelf gemaakt. Zo trok grootvader Dambrink nog met paard en wagen langs de kroegen om zijn boerenjongens, cognac en citroenjenever te slijten. Het receptenboek van opa, evenals de advocaatketel en de antieke alcoholmeters liggen heden ten dage nog te pronken.

Historie krijgt nu verfrissing
Zo komen jarenlange ervaring en kennis van Whisky, Inkoop, Marketing, ICT en Verkoop samen. Dit gaf de mannen vertrouwen om samen een mooi avontuur aan te gaan.

Als u zich nu inschrijft op www.bestofwhisky.nl, profiteert  u van de openingsactie en maakt u kans op één van de mooie flessen Single Malt Whisky’s. Per 100 inschrijvingen geven we er 1 weg!

———————————————————————————————————————-

Noot aan de redactie, niet voor publicatie:

Dit is een origineel persbericht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Therry Klapwijk

T   06 21 500 576
E   info@bestofwhisky.nl
W  http://www.bestofwhisky.nl

Twitter       http://www.twitter.com/bestofwhisky_nl
Facebook  http://www.facebook.com/bestofwhisky

Document en foto’s zijn online beschikbaar via: http://www.bestofwhisky.nl/media/pers.zip

De foto’s zijn vrij van rechten en te gebruiken voor publicatie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Jeannette Dambrink

http://www.bestofwhisky.nl

Best of Whisky.nl | Dè online Whiskyshop van NL!Met ruim 1500 soorten Whisky is BestofWhisky.nl de perfecte plek om gemakkelijk online Whisky te bestellen. De shop om niet alleen de mooiste whisky's te vinden, maar ook de boeiende wereld achter whisky te ontdekken en te volgen. Kijk gerust eens rond en ontdek zelf wat we voor u kunnen betekenen. * In 1 stap bestellen zonder account aan te maken* Topaanbiedingen & Exclusieve whisky's* Cadeaushop & Jaarwhisky's* Miniaturen & Samples* Social Media actiesInfo* Streken & Distilleries* Goede productinfo & Tastingnotes* Boeiende belevenissen, nieuws & mooie video's* Gemakkelijk zoeken op merk, streek, smaak, leeftijd en jaar

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief