Jobfilter.nl zet de meest besproken vacatures op een rij

Een goed begin van het nieuwe jaar: een banenzoekmachine voor iedereen die de weg een beetje kwijt is tussen alle vacaturebanken. Jobfilter.nl zet de meest populaire vacatures waar nu op social media zoals Twitter over ‘gepraat’ wordt overzichtelijk op een rij, zonder rangordes en voorkeursposities. 

Vacatures via social media 
De tijd van betaalde vacaturebanken(waar werkgevers voor betalen om vacatures te plaatsten) is wel een beetje voorbij. En dat zie je. Er ontstaan allerlei gratis vacaturesites, maar belangrijker nog, werkgevers maken steeds meer gebruik van social media om hun vacatures te promoten. Waarom ook nog fors betalen voor het promoten van je vacature als je deze gratis kan verspreiden via social media?! Vooral Twitter speelt hierin reeds een toonaangevende rol en dat merk je direct aan het grote aantal #banen en #vacatures dat hier dagelijks voorbij komt. 

Hoe werkt jobfilter?
Met de vele vacatures op o.a. Twitter komt er ook een heleboel ‘ruis’ van iedereen die iets kwijt wil over zijn of haar baan. Jobfilter, de naam zegt het al, brengt het overzicht weer terug en filtert alleen die berichten, die daadwerkelijk een doorlink naar een vacature bevatten en heeft deze al handig ingedeeld op gewenste regio en functie gebied. Tevens kun je als werkzoekende op jobfilter.nl al direct een keuze maken voor een of meerdere vacaturebanken en zo hoef je dus helemaal niet meer naar al die verschillende vacaturesites.  Doordat jobfilter de vacatures verzamelt via social media hebben de betreffende werkgevers geen invloed op de positie en rangorde van hun vacatures op jobfilter.nl. Hierdoor biedt jobfilter als enige een echt onafhankelijk overzicht.

Jobfilter: jouw baan, jouw keuze
Snel, eenvoudig en onafhankelijk naar jouw nieuwe baan. Die vacatures waar nu over gepraat wordt op 1 plek, zonder rangorde. Jij geeft aan wat je zoekt en dat is wat je vindt: jouw baan, jouw keuze!

————————————————————————-

Noot voor redactie:

Meer informatie over jobfilter is verkrijgbaar via www.jobfilter.nl. Voor persoonlijk contact, graag vragen naar:

Dhr. P. Jousma

Jobfilter1@gmail.com

06 – 14889192

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Patrick Jousma

http://www.jobfilter.nl

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief