Internet startup uit Leiden verzamelt Likes voor Serious Request

De Leidse internet startup BrightBird steunt 3FM Serious Request. Dit doet BrightBird simpelweg door het verzamelen van ‘Likes’ op Facebook. Voor elke ‘Like’ doneert BrightBird 25 cent aan het goede doel.

“Iedereen zit tegenwoordig op Facebook, daarom is een ‘Like’ een laagdrempelige manier voor mensen om Serious Request te steunen”, aldus Maarten Fokkelman, medeoprichter van BrightBird. “Deze manier van in actie komen is simpel op te zetten dus hopelijk volgen veel andere bedrijven dit voorbeeld. We willen snel 2000 ‘Likes’ verzamelen zodat we onze bijdrage van 500 euro bij het Glazen Huis kunnen inleveren. Via Tweets, Retweets, Shares en Posts op de bekende sociale media mobiliseren we deze week zoveel mogelijk mensen. Wie ons wil steunen, surft gewoon naar www.brightbird.com.”

BrightBird is een persoonlijke TV assistent. Deze slimme online dienst stuurt de kijker een bericht wanneer zijn lievelingsprogramma’s op TV komen. Zo hoeft de kijker zijn favoriete uitzendingen en films nooit meer te missen. “Dagelijks bijhouden wat er allemaal op TV komt is een tijdrovende bezigheid. Maar je lievelingsprogramma’s missen is ook vervelend. Met BrightBird is dit verleden tijd”, aldus Fokkelman. Een sneak preview is nu al te zien op de site. Begin 2012 wordt de dienst gelanceerd.

De internet startup achter het concept, Woosha, is al zeer succesvol in de markt van gepersonaliseerde TV apps en diensten vanuit kantoren in Leiden, Delft en Varna, Bulgarije. Woosha ontwikkelt de dienst vanuit de visie dat mensen in staat moeten zijn om gemakkelijk de informatie te ontvangen die voor hen persoonlijk het meest relevant is.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

BrightBird

BrightBird

http://www.brightbird.com

Dagelijks bijhouden wat er allemaal op TV komt is een tijdrovende bezigheid. Maar je lievelingsprogramma’s missen is ook vervelend. Met BrightBird is dit verleden tijd. Deze slimme vogel is jouw persoonlijke TV-assistent die je een bericht stuurt wanneer jouw favoriete programma’s op TV komen. Zo mis je nooit meer jouw lievelingsseries en -films! De visie achter BrightBird is dat de informatie over wat er op TV komt, om jou moet draaien. Jij als kijker staat centraal. Dus houdt BrightBird jou persoonlijk op de hoogte, gebaseerd op wat jij wilt zien. BrightBird is een dienst van de Nederlandse IT-startup WooshaTV. Het hoofdkantoor is gevestigd in Leiden, met nevenvestigingen in Delft en Varna, Bulgarije.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief