Internationale Reisstekker met USB en ingebouwde Wifi Router

 

De iX-T01 van innoXplore is een unieke aanwinst voor in de reiskoffer van zowel de privé als de zakelijke reiziger. Met de iX-T01 heeft de gebruiker de beschikking over een internationale reisstekker (USA/AUS/EU/UK), waarmee elektrische apparaten in zo’n 150 landen kunnen worden gebruikt. Dit vernuftige en unieke apparaat is uitgerust met een ingebouwde router en een RJ45 netwerkpoort. Internet signaal via een netwerk kabel kan door de iX-T01 moeiteloos worden omgezet naar een een WiFi netwerk. Waardoor meerdere apparaten vervolgens gelijktijdig en via een veilige verbinding toegang kunnen krijgen tot internet. In veel gevallen beschikken hotels over WiFi. Maar hoe vaak komt het wel niet voor dat het signaal slecht en instabiel is? Ook in dit soort gevallen biedt de iX-T01 uitkomst. Deze reisstekker kan namelijk ook worden ingesteld als Repeater, waarbij het WiFi signaal door de iX-T01 versterkt wordt. 

Veelzijdig alles-in-een ontwerp
De ontwerpers van de iX-T01 hebben rekening gehouden met de wensen van de reiziger. En hebben het apparaat stijlvol, doch lichtgewicht en compact vormgegeven. Deze reisstekker is voorts uitgerust met een USB poort waarmee mobiele apparaten bijgeladen kunnen worden. Zo zit de eigenaar van een iX-T01 niet snel met een lege batterij van een willekeurig mobiel apparaat of zonder internet.

Beknopte specificaties
WiFi bereik ca. 30 meter, afmetingen L70 x B52 x H58mm, 6A max. 100-240VAC, 10/100Mbps WAN/LAN port, AP / Router / Repeater / Bridge, 64/128/512-bit WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK, 150Mbps @ IEEE 802.11n, 2.1A USB laadpoort voor het laden van mobiele apparatuur, zoals camera’s, smartphones, tablets, noodladers etc.

Over innoXplore
innoXplore stelt zich ten doel om met regelmaat sterk innoverende IT producten op de markt te brengen. Hiermee tracht de organisatie invulling te geven aan haar slogan ‘eXploring the latest innovations’. Een optimale prijs -/kwaliteit verhouding en gadgets conform de laatste technologie standaarden zijn de belangrijkste speerpunten in de product strategie van innoXplore.

De innoXplore iX-T01 is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. De adviesprijsprijs bedraagt € 54,95 (incl. btw). Meer informatie over het apparaat is te verkrijgen via: www.digitrading.nl of www.innoxplore.com


Noot voor de redactie: Voor meer informatie over dit artikel en de innoXplore iX-T01 kunt u contact opnemen met DigiTrading per e-mail: info@digitrading.nl. © ’07 DigiTrading.nl. All rights reserved.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

DigiTrading

DigiTrading

http://www.digitrading.nl

DigiTrading is Distributeur van tal van IT Noviteiten

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief