Infragereedschap start levering EMG stenenknippers

Infragereedschap is gestart met de levering van een nieuw kwaliteitsproduct stenenknippers van het merk EMG (Europese Machinery Group). EMG is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de productie en verkoop van steenknippers en aanverwante artikelen. Via de EMG vestiging in Rijssen is Infragereedschap in staat snel en uit voorraad te leveren, rechtstreeks aan de klant. Dit is mogelijk door een grote  opslagcapaciteit bij EMG.

De producten kunt u via Infragereedschap webshop aanschaffen.Door uitstekende prijs–/kwaliteitverhouding zijn de steenknippers geschikt voor zowel de verhuur als de professional!

De producten bestaan o.a. uit de bekende 33cm stenenknipper, klinkerknipper en lamellenknipper, alle zeer gunstig geprijsd maar met hoge kwaliteit!

Meer informatie: http://www.infragereedschap.nl

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Infragereedschap

Infragereedschap

http://www.infragereedschap.nl

DE GROOTSTE ONLINE LEVERANCIER VAN GEREEDSCHAP & TOOLS VOOR DE TUIN&PARK, STRATENMAKER , INFRA EN GWW BRANCHE, OOK VOOR DE PARTICULIER!   Infragereedschap heeft met meer dan 20 jaar ervaring in de bouwmachine branche een schat aan ervaring opgebouwd. Onze ervaring leert goekoop is duurkoop! Wij bieden u alleen kwaliteit merken. Door A en Basic merken te leveren is er altijd keuze, altijd met de kwaliteit in het achterhoofd, dus waar voor u geld. U wilt toch ook zo lang mogelijk zonder problemen werken met uw machine? Alle machines worden geleverd met fabrieksgarantie, heeft u problemen dan kunt u service van ons verwachten, ook in het veld! Infragereedschap is tevens importeur van diverse merken waaronder: Chicago Pneumatic trilplaten, Chicago Pneumatic trilstampers, Chicago Pneumatic sloophamers, Chicago Pneumatic Power Packs & Tools, Chicago Pneumatic benzine sloophamer, Tremix betonverwerkingmachines, Pramac generatoren, Euro-Shatal bouwmachines en dealer van Makita tuin & park machines, Koshin waterpompen, Echo tuin en parkmachines, Shindaiwa tuin en park machines, Varialaser bouwlasers, Sokkia bouwlasers, Almi Stenenknippers, Cleanlife benzines, Carat diamantgereedschap en diamantdoorslijpschijven en leveren wij alle bedenkbare handgereedschappen 

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief