Ik ga op vakantie en ik neem mee …..

Ik ga op vakantie en ik neem mee ………….

Mijn vakantiedagboek!

Helemaal nieuw en vanaf begin juni verkrijgbaar bij onder meer Bruna: ‘Mijn Vakantiedagboek’ voor Italië, Frankrijk en Nederland! Een vakantie wordt nóg leuker als je tijdens die vakantie alles wat je doet, wat er gebeurt en wie je ontmoet, kunt bijhouden in een speciaal daarvoor gemaakt dagboek.

Er is heel veel ruimte om zelf van alles in te vullen, maar liefst 2 stickervelletjes om lekker je hele dagboek vol te plakken, handige insteekmapjes voor alles wat je wilt bewaren én heel veel informatie over het land zelf en over de taal. Wel heel handig om met je net gevonden vakantievriendinnetje (of vriendje natuurlijk!) wat zinnetjes uit te kunnen wisselen.

Zo wordt de vakantie of die ene heel bijzondere ontmoeting echt iets om nooit te vergeten, alles staat namelijk in geuren en kleuren in je vakantiedagboekje!

 

Voor meer informatie, afbeeldingen of bewijsexemplaren kunt u contact opnemen met:

Paper Works BV / Jaap Bijzerweg 11c / 3446 CR Woerden / tel 0348 – 481 482

corina@paper-works.nl (Corina Houdijk)

 

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

PaperWorks

Paper Works is een uitgeverij voor school- en jaaragenda's en stationery collecties

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief