IJsstralen

Wilt u minimale verstoring van uw bedrijfsproces door reiniging en onderhoud? Zoekt u een milieuvriendelijke oplossing voor noodzakelijke industriële reiniging? Kiest u voor de technisch en economisch beste oplossing?

Struijk is één van de zeer weinige bedrijven die, op uw locatie, in staat zijn om alle denkbare oppervlakken te reinigen met droogijsstralen. Deze superieure techniek is gebaseerd op hogedruk CO2 en kent geen overlast zoals die bij traditionele reiniging wel ontstaat in de vorm van afvalstoffen.

Hoewel het een relatief kostbare techniek is, blijkt in de praktijk dat de snelheid van werken en het niet hoeven treffen van aanvullende maatregelen dit een zeer kostenefficiënte aanpak mogelijk maakt. Met het toepassen van reiniging door ijsstralen wordt onderbreking van uw bedrijfsproces tot een minimum beperkt.

Het te behandelen oppervlak wordt met hogedruk CO2 uit een spuitpistool bewerkt. Door de kinetische energie, in combinatie met een koudeschok, verdwijnt de vervuiling. Met name bij behandeling van bijzonder vervuilde oppervlakken, zoals aanslag op turbinewanden, is deze “droge” oplossing een uitkomst. Er kan snel en efficiënt worden gewerkt, stilstand van processen wordt tot een absoluut minimum beperkt. Ook voor verwijdering van lijmresten of kauwgom is dit proces zeer geschikt.

Als een van de weinige specialisten op het gebied van droogijsstralen kunnen wij in alle voorkomende situaties, op welke locatie ook, een milieuvriendelijke oplossing bieden.

    Wij werken uitsluitend voor de zakelijke markt.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Struijk

http://www.struijk.nl/ijsstralen/

  Struijk Groep, uw beste keuze voor sloopwerken, grondwerken, bodemsaneringen, asbestsaneringen, rijplaten huren en ijsstralen. Zoekt u een aannemer van sloopwerken, grondwerken, bodemsaneringenasbestsaneringen en industriële oppervlaktereininging door middel van droogijsstralen? Bij de Struijk Groep bent u beslist aan het juiste adres. Ook voor verhuur van verschillende machines, vrachtwagens en een ruime sortering rijplaten zijn wij u graag van dienst. Onze jarenlange ervaring, met name in bijzondere projecten voor sloopwerken en grondwerken, staat borg voor een adequate aanpak en een professionele uitvoering. Onze teams van goed opgeleide en ervaren slopers, asbestsaneerders en droogijsstralers zijn als geen ander in staat om ieder project tot een goed einde te brengen.  Op deze website vindt u uitgebreide informatie over wat wij voor u kunnen betekenen. Voor concrete vragen kunt u gebruik maken van het informatieformulier.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief