IGO-POST verovert Scandinavië

De fundering van IGO-POST relatiegeschenken en promotionele artikelen werd bijna 70 jaar geleden gelegd door wijlen Martien jonkers. Dankzij zijn scherpe handelsgeest groeide het bedrijf, mede dankzij het postorderconcept, uit tot een succesvolle internationale onderneming. Naast de hoofdvestiging in Helmond en de vestiging van verkoopkantoren in diverse Europese landen, zijn Noorwegen en Finland de nieuwste troeven van IGO-POST.

Toekomstgericht, ondernemend en ambitieus: directeuren Frans-jozef Maas en Ron Boer zijn steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen om het bedrijf te laten groeien. En dat alles met de gedachte dat de klant centraal staat en het geloof in de kracht van geven. Dit komt steeds opnieuw terug in het bedrijfsmotto ‘The Experience of Giving!’.

De positieve emotie die ‘geven’ oproept blijkt internationaal. Na het succes van IGO-POST in België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en UK blijken de bedrukte relatiegeschenken ook in de Scandinavische landen Denemarken en Zweden gretig aftrek te vinden. Reden genoeg om de horizon te verbreden en uit te breiden naar Noorwegen en Finland. De websites zijn gelanceerd, de eerste online orders zijn binnen. Dit jaar zullen de eerste catalogi op de mat vallen. Noorse en Finse verkoopmedewerkers, gestationeerd in Denemarken, zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in de landen en adviseren de klanten over mainoslahjat en reklameartikler.

Het promoten met bedrukte relatiegeschenken en promotieartikelen neemt toe in populariteit.  Bekijk bijvoorbeeld eens het volledige assortiment te bedrukken pennen. IGO-POST is continu op zoek naar de nieuwste giveaways en geschenken waarmee de klant zichzelf in de schijnwerpers kan zetten. Met keuze uit meer dan 1.600 relatiegeschenken, scherpe prijzen en een uitmuntende service hoopt IGO-POST ook de Noorse en Finse ondernemers te kunnen overtuigen van de kracht van het geven.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

IGO-POST

IGO-POST

http://www.igopost.nl

IGO-POST bv is, met bijna 70 jaar ervaring, marktleider op het gebied van bedrukte relatiegeschenken en promotionele artikelen. Een internationale onderneming met een hoofdvestiging in Nederland en nevenvestigingen in diverse Europese landen. Bij ons vindt u alles onder één dak: Een logistiek centrum met een oppervlakte van 14.000 m2 , een DTP afdeling met de meest moderne apparatuur en een speciaal drukkerij met een oppervlakte van 2.100 m2 en een vijftigtal specialistische machines die razendsnel de bedrukking verzorgen. Wij betrekken onze artikelen rechtstreeks van de fabrikant, waardoor u profiteert van de meest scherpe prijzen. Meer dan 350 medewerkers streven dagelijks voor u naar het beste resultaat.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief