Icopal kopen bij Hodak Dakmaterialen

Icopal kopen bij Hodak Dakmaterialen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en duurzaam dakbedekkingsmateriaal? Met Icopal bent u verzekerd van een duurzame en waterdichte oplossing. Icopal is een toonaangevende producent van bitumen dakbedekking, kunststof (PVC, FPO) dakbanen en dakpanplaten. De producent voelt zich verantwoordelijk voor het milieu en levert de hoogste kwaliteit dakbedekking voor platte en hellende daken met de nadruk op duurzaamheid. Icopal Universal combineert al uw dakwensen in één laag.
Ijzersterk en duurzaam eenlaags dakbedekkingsysteem.
Icopal Universal bestaat uit een POCB-compound (Polyolefine Copolymerisaat Bitumen) versterkt met glasvezel en polyester. Resultaat: een ijzersterk, beloopbaar, flexibel en zeer stabiel éénlaags dakbedekkingsysteem dat UV- en weerbestendig is. Het product kan gebruikt worden op zowel hellende als platte daken en bij zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

De voordelen van Icopal

Het materiaal is ijzersterk en daardoor beloopbaar. Het materiaal is relatief licht en flexibel. Hierdoor is het makkelijk om Icopal te plaatsen op uw platte of hellende hellende dak.

De verwerking van Icopal Universal is erg veilig. Dit komt omdat er bij het aanbrengen geen open vuur nodig is. Waardoor je als specialist in dakwerken niet met een brander het dak op hoeft. Bij grotere oppervlaktes zijn de overlappen duurzaam waterdicht te maken met de volautomatische, hogesnelheid lasautomaat van Icopal zelf.

Icopal Universal wordt geleverd met terugnamegarantie. Dit houdt in dat na een levensduur van – circa 30 jaar – Icopal Universal volledig recyclebaar is. De teruggenomen dakbedekking wordt gerecycled en vervolgens weer verwerkt tot nieuwe dakbedekking.

Icopal Universal garandeerd waterdichte dakbedekking voor uw dak. Het materiaal is geïmpregneerd en gecoat met een POCB-compound tot een homogeen product.

Bij elk project biedt Icopal ondersteuning en advisering en de mogelijkheid tot een aanvullende Universal opleiding.

 

Bij Hodak Dakmaterialen vindt u een breed aanbod aan professionele dakmaterialen en toebehoren. Naast Icopal Universal bestaat ons assortiment EPDM dakbedekking ook uit Firestone RubberGard EPDM en Resitrix EPDM dakbedekking. Ook heeft Hodak Dakmaterialen zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van zink maatwerk.

 

Of u nu wilt afhalen of de materialen wilt laten bezorgen op een van uw bouwlocaties; voor Hodak Dakmaterialen is dit allemaal geen probleem. Wij gaan voor lange termijn relaties en proberen dan ook op een eerlijke en open manier met u te communiceren. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Martine10

https://www.goldiesreclame.nl

Wij zijn gevestigd in Eindhoven. Of het nu gaat om conceptontwikkeling, huisstijl, website, webshop, of marketing campagne. Wij hebben de kennis, de middelen én het enthousiasme in huis om je bij al jouw reclame van dienst te kunnen zijn! Creatie is dan ook onze ware kracht. Wij kunnen als geen ander een idee omzetten naar een tastbaar product. Waardevolle ideeën zijn onlosmakelijk met ons werk verbonden. Want zonder goed idee, geen goed resultaat.Webdesign EindhovenTrouwceremoniePrachtig trouwenHuisstijlHuisstijl ontwerpenLogo ontwerpenWebdesign

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief