Honderden euro’s korting op een hotel: het is mogelijk

Apochi is een nieuwe reiswebsite die u een lagere hotelprijs biedt dan de laagste prijs die u online heeft gevonden. Op Apochi.com vult u de laagst gevonden prijs in en binnen vier uur heeft u een e-mail aanbieding met kortingen van tien tot duizend euro voor dezelfde hotelkamer.

 

 

 

Apochi kan lagere prijzen bieden door hun samenwerking met een netwerk van hotelgroothandels die toegang hebben tot een breed assortiment aan hotelboekingssystemen. De klant zoekt een gewenst hotel op één van de bekende reiswebsites zoals Expedia, Hotels.com of Booking.com. Vervolgens wordt de prijs van dit hotelarrangement doorgegeven aan Apochi. De Apochi reisexperts vragen de laagst mogelijke  prijs aan voor het hotel. Binnen 4 uur sturen ze een aanbieding met een lagere prijs voor hetzelfde hotelarrangement. Kortom, Apochi is een website die betere aanbiedingen levert voor elke hotelreservering bij meer dan 260.000 hotels wereldwijd in vrijwel elke stad en op elk eiland ter wereld.

 

 

 

Deze aanbiedingen zijn altijd geldig voor hotels met drie, vier en vijf sterren, niet voor hotels met geen, 1 of 2 sterren. Apochi kan in 94% van alle aanvragen een lagere prijs vinden dan commerciële websites kunnen bieden. Als Apochi geen betere aanbieding kan vinden, ontvangt u een hotelcoupon ter waarde van 20 euro die u kunt gebruiken voor uw volgende hotelreservering bij de reiswebsite.

 

 

 

Apochi is opgericht door Afshin Shirzadi, een succesvolle Maastrichtse ondernemer die het vroeger niet makkelijk had: ‘Ik wil het anderen makkelijker maken. Ik weet dat in deze tijd van economische crisis men zo goedkoop mogelijk wil leven en door het oprichten van Apochi maak ik dit mogelijk.’ Apochi is een combinatie van twee woorden uit de Chinese en Inca taal. ‘Chi’ betekent levensenergie of levenskracht en ‘Apo’ betekent berg.

 

 

 

Het hoofdkantoor van Apochi is gevestigd in het moderne Centre Ceramique gedeelte van Maastricht en heeft werknemers in Californië en in het Midden Oosten. Door deze verdeling van arbeid kan het bedrijf haar servicekosten laag houden en haar klanten de laagste prijs garanderen voor hotelreserveringen. Bovendien worden er geen reserveringskosten in rekening gebracht. Apochi werd opgericht in 2012 en is in april 2013 online gegaan.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Afshin Shirzadi

http://www.apochi.com

Wij zijn gespecialiceerd in het vinden van goedkopere hotelboekingen online. Wij zijn gevestigd Nederland, Calefornia en Dubai.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief