Hondenkleding: niet alleen leuk maar ook functioneel

Hondenkleding: niet alleen leuk maar ook functioneel - berichtafbeelding

Dat hondenkleding niet alleen leuk is maar juist ook functioneel hoort te zijn beaamt Monique Oerlemans van Dog & Catwalk. In september 2011 lanceerde zij haar webshop www.dogcatwalk.nl met hippe, maar vooral functionele hondenkleding.

Veel eigenaren van kleine honden wisten haar website al te vinden. Dat Monique al binnen twee weken haar eerste verkoop via de site kon afronden verbaasde haar toch enigsinds. ‘Ik wist dat veel eigenaren van met name kleine hondenrassen hun hond soms kleden, maar zo’n rage had ik toch niet verwacht. Met name in Amerika is het aankleden van honden een dagelijkse bezigheid. Deze rage is sinds een aantal jaren ook naar Nederland over gewaaid. Toch kijken wij Nederlanders anders aan tegen het aankleden van honden. De vermenselijking van dieren gaat natuurlijk ook in Nederland soms wel eens ver, maar uiteindelijk kiezen wij er toch voor om vooral te kijken vanuit de functie van hondenkleding. Met name in de winter, als de temperatuur onder het vriespunt daalt, realiseren de eigenaren zich dat de hond het toch echt te koud heeft bij het uitlaten. Het gaat dan vooral om oudere honden of om honden met een hele dunne vacht.

Monique zocht juist naar funcionele hondenkleding en accessoires. Zo verkoopt zij de merken Puppy Angel, Puppia en Kinggos omdat deze merken niet alleen hip, maar ook erg funcioneel zijn.

Kinggos is ons nieuwste merk uit Spanje. Zij maken ondermeer hondentassen van eco-leder. Niet alleen praktisch, maar ook mooi in uitvoering. Ook maakt Kinggos luxe hondenbedden in de Laura Asley stijl en zelfs bedkleding voor honden.

Monique verkoopt in haar webshop niet alleen hondenkleding maar ook halsbanden, manden, voerbakken, tuigjes, sieraden, haarclips, hondenpenningen en verzorgingsproducten.

Dat je jouw hond ook mag kleden omdat het gewoon leuk is vindt Monique geen probleem. Zolang de hond er maar lol in heeft!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief