Hoe een online drukkerij te werk gaat!

 

Heb je altijd al willen weten hoe een online drukkerij werkt? Grijp dan nu je kans om daar achter te komen!

In dit kort filmpje van PrintBirdie.com wordt het proces van online drukwerk bestellen  – orderverwerking en drukken op een ludieke wijze toegelicht.

Ontdek hoe PrintBirdie jouw online bestelling  verwerkt om tot een perfect eindresultaat te komen. Alle stappen worden uitgelegd zodat je begrijpt hoe PrintBirdie.com in staat is tegen een betaalbare prijs topkwaliteit bedrukte media voor elk doel te maken.

Leer het enthousiaste team van vakmensen kennen en begrijp waarom PrintBirdie.com zo een persoonlijke aanpak voor iedere klant heeft. Creatief, loyaal, meedenkend en oplossingsgericht.

Een unieke blik achter de schermen van deze professionele online drukkerij waarin de geheimen nu voor iedereen onthuld worden. Het lijkt simpel maar dat is het niet. Stap voor stap wordt het proces je uitgelegd en leer je de belangrijkste mensen kennen. Ieder zo zijn vak, specialisme en verantwoordelijkheid. Het is een goed op elkaar afgestemd proces die kwaliteit en snelheid garanderen.

Er zijn veel online drukkerijen maar PrintBirdie is uniek in zijn soort. Niet alleen door het uitgekiende proces maar ook vanwege de bijzondere en getalenteerde mensen die met uw werk aan de slag gaan. Drukken is niet zomaar iets. Kwaliteitsdrukwerk vraagt bijzondere vaardigheden.

Ga mee met ons en bekijk de vidoe die u meeneemt naar de wondere wereld van online drukkerij van PrintBirdie.com.

Aarzel niet en ga nu kijken hoe het werkt. Je zal verrast zijn!

http://youtu.be/FQvu2AdtxRg

PrintBirdie.com is een leidinggevende internetdrukkerij die via haar online kanalen een uitgebreid aanbod van bedrukte media aanbiedt. Via onze website www.printbirdie.com verhandelen wij drukwerk in heel Europa met zeer korte levertijden.

Onze productie beheren wij zelf binnen ons netwerk van geselecteerde partners waarbij de keuze voor kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staat.

PrintBirdie.com is een merk van Print & Media Kitchen, een onderneming opgericht door 3 partners met een sterke achtergrond in de grafische sector en/ of adviesverlening binnen de media sector.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief