HMB Investments Staff Update

Ondanks de economische crisis slaagt het team van HMB Investments erin, een internationale adviesgroep gestationeerd in Oostenrijk, een gezonde balans af te stemmen tussen haar klantenbestand en haar personeel. Doordat op het juiste moment bepaalde bezuinigingen zijn toegepast is het nu weer tijd om extra mensen aan te trekken en het team weer gestaag op sterkte te brengen.
“Dankzij een strak en onberispelijk beleid zijn we nu weer in staat om op comfortabele wijze uit te breiden juist in die hoek waar we kunnen uitblinken. De crisis is voor iedereen een moeilijke periode maar doordat we de juiste beslissingen hebben genomen zijn we sterker uit de strijd gekomen en klaar voor de toekomst!”, zei een woordvoerder van de HRM afdeling.
HMB Investments is een adviesgroep, kantoor houdend in Oostenrijk. Voor meer informatie bezoekt u de websitewww.hmb-investments.com.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...
 • C.J. van Vliet schreef:

  De mogelijkheid om in te loggen met gebruikernaam en wachtwoord kan ik niet meer vinden op de site van private clients HMB-investments. Kunt u me aangeven op welke wijze ik weer bij mijn rekening kan komen?

 • G.D. Slob schreef:

  Sinds eind april lukt het mij ook niet meer om mijn rekening te bekijken bij HMB. Heb aangifte gedaan en zoek lotgenoten. Misschien kunnen we met elkaar iets doen. Had contact met Hans de Vries of Ron Koenders of Erwin van de Broek.

  Graag contact.

  Met vriendelijke groet,

  GD Slob

 • GD Slob schreef:

  Geachte,

  Ik heb het zelfde probleem dan u, wil graag in contact met u komen.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief