Het WMS (Warehouse Management System) van WeX onderscheidt zich met innovatieve portals

Wat is een WMS?

Een ander woord voor warehouse management is magazijnbeheer. Het gaat hierbij om het beheer van een magazijn, een opslagplek van goederen of een distributiecentrum. Om warehouse management eenvoudiger te maken, gebruiken veel bedrijven een speciaal systeem. Dit Warehouse Management System wordt gebruikt voor het optimaliseren van de logistieke operatie met als doel kwaliteitswaarborging en efficiency te bereiken.

Innovatieve portals

Uit software systemen is vaak veel informatie te halen. Men hoeft alleen maar wat te zoeken, te puzzelen en te combineren. Dit kost onnodig tijd, dacht WeX en ging aan de slag om de informatie op een gebruiksvriendelijke manier weer te geven. Dit resulteerde in de ontwikkeling van innovatieve portals die op een eenvoudige manier de belangrijkste informatie laten zien. Er zijn verschillende webbased portals om de processen op een overzichtelijke manier te bekijken en te sturen, b.v. verkoop, inslag en externe productie. Ze zijn allemaal anytime, anywhere en anyplace toegankelijk vanaf diverse devices. Hiermee bewijst WeX dat een complexe logistieke organisatie logisch inzichtelijk gemaakt kan worden. En daarmee maakt WeX zijn beloften van gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit en flexibiliteit weer waar.

Klant specifieke software

Magazijnland is volop in ontwikkeling. De prestaties van je logistieke operatie worden steeds belangrijker. Time-to-consumer moet korter, retourprocedures makkelijker, alles moet sneller, slimmer en makkelijker. Om dit te bereiken richt ieder bedrijf zijn logistiek in naar zijn specifieke behoeften. De één werkt met eenvoudig voorraadbeheer, de ander heeft complexe stromen met dropshipments en verscheidene verpak- en verzendinstructies. Als de magazijnprocessen zo verschillend zijn, hoe kan een WMS dan standaard zijn? Waar ligt de grens van je bedrijfsproces aanpassen aan een systeem en hoe flexibel is een systeem om deze grens op te rekken? Vaak blijken systemen te weinig flexibel en schaalbaar te zijn. Durft een bedrijf van de standaardpakketten af te stappen, dan kiest hij vaak voor maatwerk. Echter zijn deze trajecten duur en tijdrovend. WeX zag een uitdaging in het combineren van de voordelen van beide mogelijkheden. Doel was een WMS ontwikkelen dat op eenvoudige wijze aangepast kan worden aan het proces van de klant zonder dat tijd en budget overschreden worden. WeX kan nu met vertrouwen een product aanbieden met 100% fit en fixed price.

Noot van de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met WeX:
(0)344 744 070
info@wex.nl
www.wex.nl

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(1 stemmen, gemiddeld: 4,00 van de 5)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Wex

Wex

http://www.wex.nl

Opgebouwd in 2006 is WeX een jong, dynamisch en innovatief bedrijf, bestaande uit 7 collega’s. Een slim, gepassioneerd en creatief team met een ongekende integriteit en betrokkenheid. Wat we doen, doen we goed! Ieder op zijn eigen manier, maar allemaal enthousiast, deskundig en klantgericht. We houden van wat we doen en als we klaar zijn met je project, houd jij ook van wat wij doen. Het is namelijk onze sport zoveel mogelijk aan te sluiten bij de wensen van onze klanten. Tevreden klanten met maximaal haalbare performance is ons doel! Een doel dat we keer op keer halen.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief