GROOTSTE LAIMBOCK COLLECTIE OOIT

 

Laimböck pakt groot uit bij de Bonneterie; reden voor een feestje!

 

 

 

Laimböck presenteert vol trots de grootste collectie ooit bij Maison de Bonneterie.

 

Maison de Bonneterie en Laimböck zijn al jaren gewaardeerde partners en daar zijn wij trots op! Reden genoeg voor een speciale happening om dit te vieren.

 


Ter gelegenheid van de hechte samenwerking bieden wij deze winter ‘De grootste Laimböck collectie ooit’ aan bij Maison de Bonneterie. Naast de overeenkomst in kwaliteit heeft zowel Maison de Bonneterie als Laimböck een rijke historie en een goede kijk op mode. De grootste collectie ooit wordt vanaf heden ruim gepresenteerd in de winkels met meer dan voldoende keuze uit handschoenen voor dames en heren.

 


Om dit alles te vieren zal tijdens de speciale Light shopping night op 14 december in het filiaal in Amsterdam extra aandacht worden gegeven aan het winkelend publiek bij het uitzoeken van Laimböck handschoenen voor uzelf of als cadeau. Die ook perfect aansluiten bij Maison de Cadeau.

 

Tijdens deze avond worden er flyers uitgedeeld met daarop een winactie en maken deelnemers kans op een goed gevulde goodiebag aangeboden door Maison de Bonneterie en Laimböck.

 

 

 

Benieuwd naar Laimböck’s grootste collectie ooit neem dan gerust een kijkje in één van de filialen in Amsterdam en Den Haag. De experience start al bij de prachtige etalages vol Laimböck heritage en een sfeer vol craftmanship en merkwaarden. 

 

 

 

Maison de Bonneterie is echt een familiebedrijf met ruim 120 jaar historie waar  service  en passie voor klanten voorop staat. In de prachtige flagshipstores te Den Haag en Amsterdam is vandaag de dag de heritage nog voelbaar door de vele karakteristieken van het pand die bewaard zijn gebleven.

 

 

 

Laimböck is een specialist in de productie en distributie van lederen handschoenen sinds 1831 en is één van de grootste merken in Europa voor hoogwaardige lederen handschoenen. Het Laimböck-merk is hét handschoenenmerk voor iedereen die houdt van luxe, comfort en de hoogste kwaliteit.

 

 

 

Naast ons enorme aanbod in de Maison de Bonneterie winkels zijn de Laimböck lederen handschoenen verkrijgbaar op de webshop van zowel de Maison de Bonneterie op www.debonneterie.nl/laimbock/

 

als van Laimböck www.laimbock.net/en/shop. U vindt altijd wel een handschoen die bij u past!

 

 

 

 

 

 

 

—————————————————————-
Noot voor de redactie:

 

Voor meer informatie over deze marketingactie kunt u contact opnemen met Laimböck, Afdeling Marketing & PR Celine van Nes/Elke Migchels 0252-789000 info@laimbock.net. Voor het downloaden van het beeldmateriaal van deze actie kunt u ook contact opnemen met onze Marketing & PR afdeling.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Celine van Nes

http://www.modana.net

Laimböck  has been a specialist in manufacturing and distributing leather gloves since 1831 and was founded in the Netherlands by the Laimböck family. With their excellent craftsmanship and high end quality production, Laimböck is one of the biggest brands for Gloves and Accessories in Europe and a famous and appointed supplier of the Dutch Royal Family. The base for Laimbock gloves is the use of luxurious materials. The mastery of these materials in the fine art of glove-making is what Laimböck stands for and what defines them. By fashioning and manufacturing gloves and accessories using the finest materials such as nappa, suede and sheepskin combined with fantasy materials, we deliver a luxurious comfort that is truly one of a kind. Laimböck has mastered their skills in manufacturing and producing the finest and best in leather gloves. We continuously strive to test, implement, work and improve our products to provide the best available. We believe in durability, quality, comfort and style inherent in every piece that we make. Designing and crafting leather gloves takes a patience and creativity unknown to working with other materials, but the results are a distinctive style that suits both a classic and fashionable look. The final product is a finished glove worthy of the Laimböck name.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief