Groot-Brittannië opnieuw in recessie?

Researchers van HMB Investments onderzoeken of de Britse economie afstevent op een nieuwe recessie. Ondanks het feit dat de overheid belooft voor kwantitatieve versoepeling van de regels blijft men sceptisch over de vraag of dit daadwerkelijk zijn vruchten zal afwerpen.  
Uit onderzoek blijkt dat twee opeenvolgende kwartalen, die geen groei hebben getoond, in feite gelijk wordt gesteld met een recessie. In tegenstelling tot het feit dat er een geringe stijging in de groei verwacht werd echter laten de voorspellingen zien dat dit niet het geval is. De kwantitatieve versoepeling zou een monetaire buffer moeten bieden in tijden van nood, een boost geven aan het vertrouwen van de economie en een vermindering van de rentekosten voor de overheid. De andere kant van de medaille is dat deze versoepeling niet ten goede komt voor het terugdringen van de werkeloosheid die op dit moment duizelingwekkend hoog is. Nieuwe regels betekenen bijvoorbeeld dat banken minder geld uitlenen en dat obligatiemarkten een veel betrouwbaardere bron van financiele middelen zijn dan de banken.
“Om van de voordelen te profiteren van de kwantitatieve versoepeling is het essentieel dat u goed op de hoogte bent van de financiele markten, dat banken een veilig en safe spel spelen en doordacht geld uitlenen, wat het bedrijfsleven ten goede komt,” beweert een woordvoerder van HMB Investments.
HMB Investments is een hoog gewaardeerd advies bureau uit Oostenrijk, voor meer informatie bezoek u de website www.hmb-investments.com.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...
  • w. van rijkom schreef:

    hmb investments staat bij de AFM genoteerd in de waarschuwings-
    lijst van boiler-rooms.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief