Glasbewassing

Wanneer u die vuile ramen op kantoor of bij uw woning echt zat bent is het tijd voor verandering. Zit u te denken aan glasbewassing maar weet u niet waar u moet zoeken? Stop dan met zoeken! U bent bij SVP Schoonmaak aan het juiste adres.

 

Over SVP Schoonmaak.

SVP Schoonmaak is een sfeervol familiebedrijf en zijn gespecialiseerd in veel verschillende onderdelen als het gaat om schoonmaken. Glasbewassing is daar een onderdeel van, want schone ramen zijn belangrijker dan u denkt.

 

Waarom glasbewassingv?

Schone ramen zijn heel belangrijk. Het zorgt voor een nette uitstraling. Dit geldt voor uzelf maar ook voor uw bezoekers. Ook gaan de ramen en kozijnen veel langer mee wanneer u deze schoon houdt. Waarom zou u nou voor glasbewassing moeten kiezen? Simpel! Wanneer u kiest voor glasbewassing bij SVP Schoonmaak, heeft u niet alleen gekozen voor schone ramen maar ook voor schone gevels. Wanneer wij de glasbewassing uitvoeren, nemen wij alles mee. Kozijnen, richels en randen. Ze zijn straks allemaal weer schoon.

 

Na de glasbewassing kunnen wij uw gevels hydrofoberen. Dit betekend dat we de gevel waterafstotend maken. Dit voorkomt dat het snel vies wordt!

 

Kies voor de unieke aanpak van SVP Schoonmaak.

Al jarenlang werken wij als familiebedrijf aan schoonheid. Wij onderscheiden ons van andere schoonmaakbedrijven doordat wij met speciale technieken werken. In alle jaren zijn wij zelfs uitgegroeid tot mooiste speler in de schoonmaakbranche van de randstad. Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op!

 

Heeft u interesse in glasbewassing? Kijk dan op onze website voor meer informatie! Wij doen glasbewassing voor onder andere:

  • Scholen
  • Bedrijven
  • Zorginstellingen
  • Industriegebieden
  • Kantoorpanden
  • Ziekenhuizen

 

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij komen dan met een passend advies. U kunt rekenen op persoonlijke aandacht!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

gerardkempers

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief