Glas op maat vervangen

Hebt u een barst in een ruit of is het raam lek? Geen enkel kozijn is hetzelfde, dus zal u op zoek moeten gaan naar een bedrijf die glas op maat kan leveren. Het is van groot belang om de juiste formaten van een ruit op te meten, zodat glas op maat gemaakt kan worden en het perfect past in het kozijn. Het glas op maat maken is een precies karwei en vergt kennis en ervaring.

 

Glas vervangen

Bij het vervangen van een ruit moet allereerst het oude glas worden verwijderd. Het verwijderen van glas kan ook zo mogelijk worden gedaan met een glaszuiger. De achtergebleven lijm en kitranden moeten uit de sponningen van het kozijn worden verwijderd om het nieuwe glas passend te kunnen zetten. Bij de plaatsing van glas worden er dichtingsbanden en afstandsblokjes aangebracht, waarna de glaslatten en worden de naden nauwkeurig afgekit. Het is niet altijd noodzakelijk om kit te gebruiken. Bij aluminium, stalen en kunststof kozijnen wordt er met enige regelmaat gewerkt met de zogenaamde droge beglazing.

 

Tevens zijn er ook vele verschillende soorten glas, zoals enkel glas, HR glas, figuurglas, hardglas, isolatieglas, zonwerend glas, spiegels en veiligheidsglas. Voor al dit glas kunt u terecht bij een glaszetspecialist.

 

Glaszetspecialist De Noorder

Een bedrijf die expert is op het gebied van glas, glas zetten en kozijnen is De Noorder BV. Als u de exacte maten van uw kozijn weet, kunt u dit doorgeven op de website en direct uw glas op maat bestellen. Afhankelijk van de maten van het glas kan dit thuis worden afgeleverd of worden opgehaald. De Noorder biedt ook de service om het glas te zetten.

 

Wist u ook dat De Noorder BV kozijnen op maat kan maken? Is het houten kozijn inmiddels ook aan vervanging toe, dan kunt u voor zowel glas op maat als kozijnen op maat bij hen terecht.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alen Sirovica

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief