Glas op maat maken vergt precisie

Wanneer je een nieuwe ruit nodig hebt, zal je er ineens achter komen dat er heel veel verschillende soorten glas op maat bestaan. Sommige bedrijven leveren enkel de standaard nieuwbouw maten, maar er zijn ook bedrijven die voor elk kozijn glas op maat kunnen snijden. Glas vervangen is een nauwkeurig werkje, wat op de millimeter precisie aankomt. Het is daarom van groot belang dat de maat van het glaswerk precies is uitgesneden. Welke soorten glas er zijn en door wie die het beste kan worden geleverd zal hieronder worden toegelicht.

 

Glas vervangen

Elk soort glas kan op maat worden gemaakt. Het maakt dus niet uit of dit spiegelglas, figuurglas, zonwerend glas of gewoon enkelglas is. Zolang er met de juiste methodiek en gereedschappen wordt gewerkt kan het glas op maat maken door een gespecialiseerd bedrijf gedaan worden. Bij het vervangen van glas zal allereerst het kozijn worden opgemeten zodat de exacte maat bekend is. Wanneer dit is gedaan wordt er een vrijblijvende offerte opgemaakt. Als er spoed achter zit kan direct het glas op maat worden gemaakt en worden gezet. Heb je geen haast, dan kan dit ook later worden geleverd en worden gezet. Indien de offerte akkoord is, kan er een afspraak worden gemaakt voor het zetten van de ruit. Sommige soorten glas kunnen op locatie op maat worden gemaakt, maar met name grote of speciale ruiten worden in de bedrijfshal met een specifieke methode op maat gemaakt. Vervolgens kan je er voor kiezen de ruit zelf te plaatsen, of dit ook te laten doen door een gespecialiseerde partij.

 

De Noorder’s glas op maat

Een gespecialiseerd bedrijf in glas op maat leveren en het zetten van glas is De Noorder. Met jarenlange ervaring in het vak is elke ruit veilig bij De Noorder. Naast glas op maat, kunnen zij ook kozijnen op maat leveren. Voor meer informatie of vrijblijvend advies, neem dan contact op met 0187 – 48 23 66, info@denoorder.nl of vul ons contactformulier in.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alen Sirovica

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief